Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ekkora gond lenne a korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkora gond lenne a korkülönbség?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, sajnos nekem a húszas évekbeli FÉRFIAK jönnek be. Olyan 23-25 korul. Külsőre én is kb ez a korosztály vagyok, de nem a smink miatt, hanem az örltözködésem... Inkabb nőiesebb a viseletem. Rengetegen (plane 40-60 koruli felnőtt ismerosok) annyiszor mondjak, hogy hozzám MINIMJM egy 10 evvel idősebb ferfi illene. Nem azért mert koravén vagyok, csak egyszeruen mas az értékrendem, nem vagyok az a fiuk elott-razom-a-seggem tipus. de ugyanakkor szeretek is bulizni, nem nyeltem karót se! :) külsőmmel sincs gond, a ferfiak megnéznek, sőt sokan ebbol az említett 22-25 éves korosztályból flörtölnek is, de amint megtudják hogy még csak a gimit végzem, teljesen elfordulnak. Nyilvan ugyanugy keresik a szemkontaktust, de mar inkabb a "dugn--ivaló kislányt" látják bennem. Mkst az utobbi "csalodas" -nál is épp beszelgettunk többen (többek kozott a kiszemelt illető is), és azt mondta h számára a nők 25 éves korukig kamaszok. Biztos sokat fogok még változni, de nem érzem már magam kamasznak.. Vannak életcéljaim, amikert küzdök, sokat tanulok, hobbimat is komolyan veszem, nem érzem azt, hogy kicsapongó lennék. Utobbi 1-2 évben annyira kiegyensúlyozattá váltam, lelkileg. Annyira rossz ez, hogy egyszeruen a korom miatt nem vesznek komolyan... A kiszemelt is rákérdezett h fősulira jarok-e, tehát megjelenés, beszéd alapjan ezek szerint neki is idősebbnek tuntem, aztán a KOR AZ KOR. Na mindegy.. Csak nem értem, miert ekkora gond a korkülönbség?

gondoltwm mar arra ks, hogy minden 22-25éves hirtelen ebben a korban jon ra, hogy gyereket szeretne és mondjuk én nyilvan egy 10 éven belul nem igazán. De akkor is lelomboz :(

Mit gondoltok?

Bocsi sz ékezetek hiánya es a helyesírás miatt, tabletről vagyok.

2016. máj. 13. 23:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Mivel az érettebb gondolkodású férfiak iránt érdeklődsz ezért nem meglepő ha azok a férfiak is inkább korban magukhoz illő társat keresnek. Természetesen a kor nem meghatározó ilyen téren (mmint szerelem). És hidd el nem is a te hibád, ha meglepődnek mondjuk a korodon az érettségi szintedet tekintve, de ez csak pozitívum számodra...mármint ha felnőtt fejjel gondolkozol. Hidd el majd eljön az a férfi akit nem fog érdekelni az, hogy hány éves vagy :) hiszen az csak egy szám.
2016. máj. 14. 01:00
 2/6 anonim ***** válasza:
A legtöbb ilyen idős srácnak pont a korodbelieknél van esélye, mert a velük egyidős nőknek a 30 körüliek jönnek be. Persze köztük is vannak olyanok, akik kicsit komolyabbak, mint az átlag, és velük egykorú, vagy náluk idősebb párt szeretnének. De én azt látom, hogy nem ez a jellemző. 28N
2016. máj. 14. 01:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Az a lényeg, hogy ne próbálj meg görcsösen felnőttként viselkedni, mert az sokkal taszítóbb lehet minden másnál.

Amúgy nem egy nagy a korkülönbség, nem értem, ez miért kizáró ok.

2016. máj. 14. 03:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia:) en hasonlo karakter vagyok, mint te csak negy evvel idosebb verzioban :D. A baratom pedig 31 eves, de csak azt tudom tanacsolni, hogy sajnos meg varj. Legalabbis szamomra meg ugyis hogy lassan egyetem vege, meg dolgozom, ellatom magam eleg nagy kihivasok vannak, amiknek 18 evesen gimibol biztos nem tudtam volna megfelelni. Pont azert mert akarmilyen erett voltam, senki nem tudott volna komolyan venni csak oltozkodes es beszed alapjan, meg oszinten mas vagyni egy helyzetet es mas egy idosebb ferfi oldalan lenni. Plane nagyon fiatalon. Szoval nyugi par even belul eljon a te idod:)
2016. máj. 14. 03:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg hülyeségeken gondolkozol. Ha tetszenél neki meg többet érezne irántad marhára nem érdekelné hány éves vagy hidd el. Sajnos ez a nyers igazság. Tetszhet az ember lánya sok mindenkinek de cseszheted ha nem jön veled össze, ami azt jelenti hogy azért annyira mégsem vagy az esete. Nekem ha valaki tetszik biztos nem a kort fogom nézni és ezzel a pasik is így vannak.
2016. máj. 14. 07:44
 6/6 anonim ***** válasza:

24 éves vagyok és a 17-23 éves lányok érdekelnek, legyen szó akár kapcsolatról, akár szexről.

Nekem nem esnél ki. Én gyereket majd olyan 30-35 évesen akarnék, amikor te 24-29 éves lennél.

Szerintem ez a korkülönbség lóf-.asz. Ha 35-50 éves férfiak érdekelnének téged 18 évesen, arra azt mondanám hogy durva de hogy 18 évesen a 23-25 éves korosztálya fő célpontod, ezzel semmi gond nincs és ebből tartós kapcsolat is lehet simán. Nincsenek generációs különbségek sem.

24/F

2016. máj. 14. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!