Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha csak a korkülönbséggel van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak a korkülönbséggel van gond, attól működhet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy srác aki 3 évvel idősebb mint én...

Ez alapból nem tűnik soknak, de mivel 15-18 évesek vagyunk, így azért számít valamit!

Pl.: Engem még nem engednek be, minden szórakozó helyre ahova őt beengedik...

És ez a 3 év a srácot kicsit zavarja! Mert azt mondta, minden működne, meg már egy éve bejövök neki, de... ez a korkülönbség sehogy sem tetszik neki!

Azt mondta talán le tudja győzni magában ezt a korkülönbség dolgot, mert elvileg érettebb vagyok a koromnál!

Szerintetek ha csak ennyi baj van akkor működhet a kapcsolat?

Előre is köszi:)

15/Lány/Budapest:)

2014. jan. 14. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:

3 év még nem olyan sok, még ha 15-18 is az állás

szórakozóhelyre pedig simán beengednek ha vele vagy (ez ne legyen egy párkapcsolatnál akadályozó tényező még ha nem is engednének be... lol)

2014. jan. 14. 19:15
 2/5 csnttms válasza:
Elvileg nem lenne gond. De így, hogy "talán le tudja győzni magában ezt a korkülönbség dolgot". Így elég rosszul hangzik. Ha gondolkodnia kell rajta akkor szerintem hozzá se szólj többet. Neki kéne rohannia utánad nem fordítva.
2014. jan. 14. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Ennyi még tök egészséges. Mondjuk nekem is például ez a maximum, dehátna.
2014. jan. 14. 19:16
 4/5 anonim ***** válasza:
3 év az semmi, de mivel te még kiskorú vagy, így érthető a dolog, hogy nem engednek be bárhova, és ez őt zavarja. Ennek ellenére persze hogy működhet, menjetek randizni olyan helyekre, ahová téged is beengednek! (mozi, színház, koncert, étterem stb.)
2014. jan. 14. 19:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!:)
2014. jan. 14. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!