Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan működhet a kapcsolat 26 év korkülönbséggel?
Egyik ismerősöm 19 éves lesz szeptemberben és 8 hónapja együtt van egy 45 éves férfival, aki mellesleg orvos.
Bár az igaz, hogy jól megvannak...de szerintem sok...lebeszéljem róla?
már ne haragudj, de te ki vagy, hogy jobban tudd, hogy ai "ismerősödnek" mi a jobb?
esetleg szociálpszichológus vagy? bármilyen jellegű mentálhigiéniás mentor? nem. akkor meg?
sztem is sok, de ez van.
ezt nem egy átlag embernek kell eldöntenie, hogy mi a sok és miért sok.
Ténylegesen a 11 év korkülönbség az ideális a férfi javára.
De ez statisztika. Lehet hogy egy életre boldog pár lesznek, van rá példa. Ne szólj bele. :)
Volt már ilyesmiben részem, semmi szerepe nem volt benne a pénznek.
Nagyon jó volt, egyszerűen ennyi.
Hogy most már miért nincs, az egy másik dolog, de közben jókat nevettünk azokon a barátokon (vagy tán "barátok") , rokonokon, miegyéb, akik lebeszélni szándékoztak.
A párkapcsolat már csak ilyen: 2 ember.
Szerintem működhat . Nálunk 27év van és nagyon jól megvagyun.
Úgy tud szeretni a pasi.
Itt sincs szó a pénzről ,mert nem lakunk együtt.
Persze ,ha családja van az más,mert gondolom egy orvosnak van.
Igen, ekkora korkülönbségnél ez nem meglepő.
De a kérdés sem az, hogy neki kije van, hanem, hogy neked van-e valakid, és ha igen miért nem a ti kettőtök életét szervezgeted?
Az amiről kérdezel, két másik ember élete!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!