Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélye, hogy megver a barátom? Vannak néha olyan pillanatai, mikor ha ideges, üti a falat.
Egyszer előttem ideges lett, mert menni akartak kocsmába a haverjaival, és lemondták. És földhöz csapta a telefonját, aminek betört a kijelzője.
Ha ideges becsapja az ajtót, és kimegy. Ha valakivel veszekszik, és már nem tud mit csinálni.
Egyszer betört a szobája ajtaján az üveg, mert valamin összeveszett a tesójával, és rácsapta!
Van rá esély, hogy egyszer majd engem fog a földhöz csapni/vagy az arcomba csapni az üvegajtót ha ideges lesz, és én leszek a legközelebb hozzá?
Nézd, alapban nekem is vannak ilyen beteg pillanataim,amikor beleütök ebbe abba. De a barátnőmet soha nem bántanám mert Nő,és szeretem (bár most nincs senkim.)
De Ő nem kizárt h előbb utóbb nem neked fog levágni egyet.
Egy kocsmázás miatt tönkrevág egy telefont? Gratulálok...
Egyszer gondoljon valami rosszat rólad, kapni fogsz...
Nagyon is esélyes, hogy beállsz azok közé, akiket már jól megütött a pasijuk
Nekem volt középiskolában, egy hasonlóan agresszív osztálytársam.
Jelenleg a börtönbüntetését tölti, mert megölte a barátnőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!