Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abszolút logikus, hogy amint rájövök, hogy valaki szimpatikus nekem, rögtön lerázom, és felhúzok gyorsan egy falat, nem?
Köszi ismét a válaszokat.
A kérdést természetesen ironikusnak szántam, tehát én is tudom, hogy nyilván nem ez lenne a logikus. a "vicc" az egészben hogy még csak nem is volt alkalma átverni senkinek, mert mindig én lépek hátra. És volt aki kitartóan próbálkozott, és attól csak még magasabbra építettem a falat
És volt aki kitartóan próbálkozott, és attól csak még magasabbra építettem a falat
Akkor sok sikert a párkapcsolatokhoz:D Erre nem lehet mit mondani.Szerinted egy ilyen ember kinek kell?
Bár nem tudom férfi vagy nő vagy e,bár jelen esetben ez teljesen mindegy.Ez nem jó dolog,ez bizonyos fokig rendben hogy az ember védi magát,de van egy határ ami már nem jó,mert nem tudsz nyitni.Szóval így nem sok sikered lesz párkapcsolat terén,mert ilyen ember nem kellene szerintem sok embernek.
köszi a válaszokat (mindenkinek megy a zöld kéz, már ha számít)
nő vagyok mellesleg, és tudom, hogy így semmi esélyem sincs, és így ne csodálkozzak, ha nem kellek senkinek. Nem tudom miért csinálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!