Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abszolút logikus, hogy amint rájövök, hogy valaki szimpatikus nekem, rögtön lerázom, és felhúzok gyorsan egy falat, nem?
csak próbáld ki egyszer: egy estére, vagy egy hétre ne legyél önmagad
tudom, nehéz lesz, de hidd el, megérezheted a szeretet illatát
ma 22:27
Azért csinálod mert félsz.Félsz az élettől a csalodástól.Minnél jobban bezárkozól annál nehezebb lesz,egyszer csak azon veszed észre magad hogy nem kellesz senkinek..arról nem beszélve hogy hiába húzol falat,mert egyszer minden fal összedől.Majd akkor fogsz rájönni mekkore hüle voltál.Még nem késő változtatni,de azt garantálom neked hogy nem lesz sikered így párkapcsolat terén.Kinek kell egy fallal körbe vett,rideg ember.Nőbe meg aztán ez a katasztrófa.Férfinél még csak csak,de nőnél ez nagyon gáz.Hiszen a nő a befogadó,hanem fogadsz be és egy csepp melegséget nem mutatsz a férfi felé,akkor elmenekül mind, és egyedül marads.
szerintem ennek teljesen más oka van
mióta vagy ilyen? ált. iskolában is ilyen voltál?
magadban kell megkeresni a válaszokat, ezt valami kiváltotta, ezt kéne megkeresni, ha nem tudod, akkor segítséggel N
A #13 zárójeles részét kellene elfelejtened először is.
A többihez már csak idő kell, meg néhány mosoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!