Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit mondanátok annak, akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondanátok annak, akit nagyon meg akartok bántani?

Figyelt kérdés
Ő már többször megbántott engem. Most én szeretném... de úgy, hogy egy életre emlékezzen rám. Nem trágár szavakra gondolok!
2017. jún. 23. 06:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
71%
Utolsóval értek egyet. Itt az élő példa rá, hogy egy 40 éves nő is viselkedhet szellemileg visszamaradottan, tiniként. Elég szánalmas vagy.
2017. jún. 23. 09:21
 12/25 anonim ***** válasza:
71%
Elirtad a korodat...kereken egy nullával....nem 4 akart az lenne veletlenul?
2017. jún. 23. 09:22
 13/25 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem a "macska rúgjon meg", megteszi.
2017. jún. 23. 09:31
 14/25 anonim ***** válasza:
58%

Tök mindegy, mikor születtél, belül gyerekes vagy.

Hagyd a francba.

2017. jún. 23. 09:32
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Drága babám! Hagyd a francba, az élet olyan, hogy majd mástól visszakapja. Engedd el a megtorlást, mert energiát vesz el tőled. Nem ér annyit. ♥
2017. jún. 23. 10:14
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Ó ehhez nem kell mondani semmit, elég egy gesztus.

Amikor már végleges a szakításotok, és utoljára mond neked valami sértőt vagy csak annyit, hogy viszlát, akkor 2 másodpercig nézz rá, egyenesen a szemébe komolyan. Majd hirtelen mintha eszedbe jutna valami nagyon vicces, mosolyodj el, hirtelen takard el a szádat és fordulj el, mintha nem akarnád, hogy észrevegye. Olyan kuncogó "fu-fun" hangot is adhatsz hozzá.

Ha rákérdez hogy "Mi van?", vágj újra komoly arcot, és mond, hogy "Á semmi!". Majd gyorsan köszönj el, és hagyd ott. Kifelé menet somolyoghatsz magadban egy kicsit.

Hidd el, ezután azon fog kattogni az agya, hogy mit tudhatsz vagy gondolhatsz róla, ami téged ennyire felvidít, és a saját sötét lelke dobja majd fel neki a kínosabbnál kínosabb variációkat.

A hatást fokozhatod, ha későbbi véletlen találkozásokkor is megismétled a dolgot.

2017. jún. 23. 10:31
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Mindegy mit csinálsz, csak lejáratod magad. Nem kell vele foglalkozni, tovább kell lépni. Minden szánalmas próbálkozásoddal csak azt bizonyítod, hogy te még mindig el vagy ragadva ezen a szinten és ő meg a véleménye rohadtul érdekel téged.
2017. jún. 23. 10:52
 18/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi hozzászólásokat azoknak, akik a kérdésemre válaszoltak.
2017. jún. 23. 12:49
 19/25 anonim ***** válasza:
66%
Én mindenkinek köszönöm, ha már ő ilyen kicsinyes. :D
2017. jún. 23. 12:55
 20/25 anonim ***** válasza:
Ezelőtt pár évvel még ìrtam volna,hogy csináld meg ìrd ezt meg ezt.Ma már,nálad pont tíz évvel fiatalabb fejjel amondó vagyok,hogy egy nyugodt,gúnyos mosollyal keresztülnézni a másikon a legértelmesebb dolog,amit tehetsz.Úgyis visszakap az élettől minden szemétséget,amit elkövetett.Majd felszed valami agyhalott,proli kis pi..át,aki jól átveri az agyát,vagy máshogy esik pofára.
2017. jún. 23. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!