Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy el 2 barátnő szórakozóhelyre, ha egyből lepattintják az összes ismerkedni kívánó férfit?
Péntek este, ismert szórakozóhely, sok ember, szokásos.
Haverokkal kiszúrtunk 2 lányt akik feltűnően csak kettesben táncoltak, gondoltam egy próbát megér. Odamentem, teljesen normálisan próbáltam közeledni ennek ellenére elég bunkó lerázást kaptam. Nem értettem miért, de nem vettem nagy dobra nem ez volt az első eset.
Utána láttam, hogy még vagy 5 próbálkozót szintén elhajtottak, de biztos előttem is voltak még páran.
Nem gondolom hogy túl nagy gond lenne velem, utánuk 2 lánnyal is megismerkedtem, táncoltam, mondták is hogy milyen jó pasi vagyok, de a többi próbálkozó sem tűnt vészesnek.
Szóval kérdem én, szerintem jogosan, miért öltözik fel csinosan, mondhatni kirívóan, sminkeli ki magát 2 lány és megy el egy szórakozóhelyre, ahol 100% hogy befognak próbálkozni náluk, ha eszük ágában sincs ismerkedni? Felfoghatatlan számomra.
Ez kb olyan mintha elmennél egy étterembe úgy hogy nem is vagy éhes, de azért leülsz, elolvasod az étlapot, beszélsz a pincérrel hogy mit ajánlana, aztán elmész rendelés nélkül. :D
"Haverokkal kiszúrtunk 2 lányt akik feltűnően csak kettesben táncoltak"
Az nem lehet, hogy egy pár voltak?
Egyetemista koromban, ami volt vagy 10 éve, egyik barátnőm épp arról panaszkodott, hogy nem tud lemenni az egyetemi buliba csak úgy táncolni egyet, mert rögtön leszólítja egy fiú. Szóval igen, van, hogy a lányok csak táncolni szeretnének, és a probléma nem újkeletű. Én mondjuk utálok táncolni, és az egyetemi bulinak a közelébe sem mentem soha, úgyhogy ilyen problémáin nem voltak :).
35/N
"Ha egy nő ismerkedni akar, akkor küld neked valami jelet rád mosolyog, szem kontaktus, integet, az ujjával odahív.... Nem igaz h nem tudtok nonverbális kommunikációt értelmezni. ISTENEM !!!"
Ha mindig a nők jelezgetéseire vártam volna, valószínűleg még szűz lennék. :D
A legtöbben nem fognak jelezgetni, max. ha nagyon-nagyon bejössz nekik külsőre és/vagy részegek. Ahhoz meg kell egy kis gyakorlat, hogy észrevedd, ha egy nő mondjuk egy tizedmásodperccel hosszabban tartotta veled a szemkontaktust, mint másokkal szokta vagy épp tánctéren beáll eléd háttal tőled egy méterre és várja, hogy kezdeményezz.
Nekem van párom, és már elegem van, hogy nem tudok elmenni bulizni így a barátnőimmel, mert egyből bepróbálkoznak, és nem is csak annyi, hogy bepróbálkoznak, de 10 esetből 4 úgy indít, hogy egy büdös szó nélkül elkezd taperolni, 3 fel van háborodva, amiért (normális hangnemben) szólok neki, hogy nem pálya, 2 meg alig áll a lábán, és olyan piaszaga van, hogy elbódulok tőle... Az embernek egy idő után herótja lesz, én is inkább leszoktam a szórakozóhelyre járásról, mert élhetetlen teljesen, és undorító, hogy a pasik 99%-a azért jár oda, hogy valakit meghúzhasson.
Esetleg még egyszer valami normális melegbárt kipróbálnék, hátha ott lehet SZÓRAKOZNI anélkül, hogy zaklatnának (mert az, hogy valaki se szó, se beszéd belemarkol a fenekembe, az nálam már zaklatás..), de egyébként nagyon elkeserítőnek, és szomorúnak találom ezt a helyzetet, hogy nem lehet sehol csak úgy elengedni magad és szórakozni, mert már a "szórakozóhely" se erre való sokak szerint...
Amúgy nem lehet, hogy a két csaj a kérdésben egy pár volt? Mert akkor meg megint csak nehogy már felháborító legyen, amiért nem vágynak pasik közeledésére.
53 Köszi, hogy leírtad helyettem!
54 Mi az, hogy undorító, hogy csajt felszedni járnak oda? Hova járjanak nőjért? Utcán tilos, munkahelyen házunyúl... mostmár a szórakozó helyen sem lehet. Kössék fel magukat vagy mi legyen?
Pia szaguk van. Persze, hogy pia szaguk van, mert ha nem lenne akkor az azt jelentené, hogy nem ittak. Ha nem isznak akkor be lehet zárni a szórakozó helyet, mert egy deka bevétel sem lesz. A belépők árából nem lehet fenntartani egy ilyen helyet.
És igen bassátok meg, nőzni járnak oda a férfiak. Mióta világ a világ és kell a két kromoszóma az utódhoz azóta keresik a nőket.
Ne nőzzenek. És gyereket pláne ne diszkóban csináljanak.
Ott a többi kangörcsös, mindkettőnek van ánuszkája, tessék kihasználni. Vagy az általad felhozott felkötés sem rossz ötlet.
Mondjuk sehova se járjanak "csajt felszedni", hanem ismerkedjenek emberekkel, aztán úgyis lesz köztük olyan hölgy, akivel szimpatikusak egymásnak. Nekem eddig minden kapcsolatom így indult, egyetemen, baráti társaságban, tanfolyamon, stb, nem kell elkeseredetten rámászni minden emberi lényre, akinek feltételezhetően lyuk van a lába közt (nem maga az ismerkedés az undorító, hanem ez a valami, amit sokan "ismerkedés"-nek csúfolnak)
De oké, próbálkozzanak szórakozóhelyen. Ezt miért nem lehet úgy megtenni, hogy odamegy egy lányhoz, szóba elegyedik vele, és ha a csaj világossá teszi, hogy nem vevő a közeledésre, akkor felháborodás nélkül odébb áll?
Az epic piaszag meg nem feltétlen következménye az alkoholfogyasztásnak, én is szoktam inni ezt-azt, mégis meg tudok állni a lábamon, tiszta a tekintetem, és nem bűzlök úgy, mint egy orosz medve egy átvodkázott éjszaka után....
De hol van a kérdésben az, hogy a kérdező tovább zaklatta a csajt? Vagy hol van az, hogy piaszagú volt? Sehol. Elvileg tök normálisan ismerkedni ment oda, de itt a válaszoló nők túldramatizálják az egészet.
Ameddig szórakozó helyek lesznek és az egyik nemre punci nő a másikra meg farok addig igen is próbálkozni fognak egymásnál.
Én férfi vagyok, ha lementem ilyen helyekre nem csajt felszedni mentem, mert többnyire ribinek tartom az oda járó nőket. És nem egyszer volt, hogy nő próbálkozott be nálam. És képzeljétek, nem borultam ki, hogy én sörözni mentem oda ő meg pasizni.
De lehet lemegyek mostmár direkt csajozni, már csak azért is, hogy ne tudjatok nyugodtan csárdásozni.
"De hol van a kérdésben az, hogy a kérdező tovább zaklatta a csajt? Vagy hol van az, hogy piaszagú volt? Sehol. Elvileg tök normálisan ismerkedni ment oda, de itt a válaszoló nők túldramatizálják az egészet."
Most komolyan.... írok egy hozzászólást, te erre reagálsz, én válaszolok a reakciódra, ezután kiakadsz, hogy az eredeti kérdésben nem is volt ilyen leírva, mikor eleve te az én válaszomra írtál....????? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!