Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy el 2 barátnő szórakozóhelyre, ha egyből lepattintják az összes ismerkedni kívánó férfit?
Péntek este, ismert szórakozóhely, sok ember, szokásos.
Haverokkal kiszúrtunk 2 lányt akik feltűnően csak kettesben táncoltak, gondoltam egy próbát megér. Odamentem, teljesen normálisan próbáltam közeledni ennek ellenére elég bunkó lerázást kaptam. Nem értettem miért, de nem vettem nagy dobra nem ez volt az első eset.
Utána láttam, hogy még vagy 5 próbálkozót szintén elhajtottak, de biztos előttem is voltak még páran.
Nem gondolom hogy túl nagy gond lenne velem, utánuk 2 lánnyal is megismerkedtem, táncoltam, mondták is hogy milyen jó pasi vagyok, de a többi próbálkozó sem tűnt vészesnek.
Szóval kérdem én, szerintem jogosan, miért öltözik fel csinosan, mondhatni kirívóan, sminkeli ki magát 2 lány és megy el egy szórakozóhelyre, ahol 100% hogy befognak próbálkozni náluk, ha eszük ágában sincs ismerkedni? Felfoghatatlan számomra.
Ez kb olyan mintha elmennél egy étterembe úgy hogy nem is vagy éhes, de azért leülsz, elolvasod az étlapot, beszélsz a pincérrel hogy mit ajánlana, aztán elmész rendelés nélkül. :D
Igen.
Az a kemény, hogy abból a kérdésből is 40, 50, 60 válaszos tud lenni amikor az van, hogy töketlen pasik nem mertnek kezdeményezni, meg abból is 40 válaszos van amikor mernek kezdeményezni. Másik közös a két kérdésfajtában, hogy mind a két esetben a férfiak a g$cik.
Ezzel a tudattal menj el buliba, hogy tudod, hogy a csajok fele alig várja, hogy foglalkozzon vele valaki a másik fele meg majdnem meglincsel, ha odamész. Hatalmas.
"a csajok fele alig várja, hogy foglalkozzon vele valaki a másik fele meg majdnem meglincsel, ha odamész" - A megfelelő felét kell megtalálni, de ugyanez vonatkozik mindenféle ismerkedési módra.
Van, aki nem ismerkedik utcán, van, aki nyitott rá, van, aki nem ismerkedik közösségi oldalon, más nem zárkózik el ettől... stb.
Az éttermes nem jó példa. Oda enni mennek az emberek. A szórakozóhelyre pedig szórakozni, ami nem jelenti automatikusan azt, hogy ismerkedni is akarnak.
Vagyis enni megy az étterembe, de nem biztos, hogy utána inni is fog (testnedveket). :D
Igen, van, aki szórakozni jár, van, aki ismerkedni. Az utóbbi is csak egy opció, nem kötelező.
Arról meg senki nem tehet, hogy te nem találod el, ki ismerkedik és ki csak szórakozik. De az se baj, ha nem mindig találod el, ne vedd magadra ennyire ezeket a dolgokat. Nem kell vérig sértődni, hogy valaki nem kíváncsi rád.
Mi épp ezért bulizunk melegek között :)
Nem hajt ránk senki, és a 99%-uk tök normálid.
Komolyan nem értem mi ezen ilyen nehéz.
"Az a kemény, hogy abból a kérdésből is 40, 50, 60 válaszos tud lenni amikor az van, hogy töketlen pasik nem mertnek kezdeményezni, meg abból is 40 válaszos van amikor mernek kezdeményezni. Másik közös a két kérdésfajtában, hogy mind a két esetben a férfiak a g$cik.
Ezzel a tudattal menj el buliba, hogy tudod, hogy a csajok fele alig várja, hogy foglalkozzon vele valaki a másik fele meg majdnem meglincsel, ha odamész. Hatalmas."
Ha egy nő ismerkedni akar, akkor küld neked valami jelet rád mosolyog, szem kontaktus, integet, az ujjával odahív.... Nem igaz h nem tudtok nonverbális kommunikációt értelmezni. ISTENEM !!!
Ha ezeket nem csinálja akkor Ő nem kíván ismerkedni v csak veled v senkivel sem. Ez ilyen egyszerű. És most itt tök mind h szórakozóhely v nem az.
Egyébként attól h valaki szingli (de utálom ezt a szót) még nem kötelező ismerkedjen. Ha nő ha férfi.
Ne legyetek már ennyire buták komolyan.
28 F
Mikor még itthon nagyon kezdetleges volt a PUA - még nem is rövidítették - akkor valahogy felkerültem egy oldalra, nem tudom, hogy link volt, vagy mi, nő vagyok, tehát nem érintett a téma. Lényeg, hogy megragadt egy dolog bennem, amit ott olvastam, mert igaznak tartottam én is: a nők a szórakozóhelyre szórakozni mennek, a férfiak ismerkedni.
Ez mondjuk szerintem manapság mindenre igaz, a nők érdeklődnek minden dolog iránt, a férfiak meg csak a nők iránt.
Csak mellékesen jegyzek meg valamit. Még ha nyitott is vagyok ismerkedésre, akkor is vannak olyan típusok, akiket egyből elhajtok.
Pl. aki az alkoholtól nem tud stabilan megállni a lábán, akin érzem, hogy dohányzik, akin látom, hogy már több nőhöz is odament próbálkozni és kétségbeesetten teper, hogy összeszedjen egy nőt, és tökmindegy, kit, csak lyuk legyen a két lába közt, aki kölyök vagy túl idős hozzám... Beszélgetek bárkivel, de nem kezdek bárkivel. Mellesleg nem tudom, de amikor még ismerősi körrel eljártam ilyen helyre is alkalmanként, azt vettem észre, hogy nagyon nem függ a nő öltözetétől, hogy odamennek-e hozzá (én soha nem öltöztem kihívóan, és soha nem csináltam feltűnő sminket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!