Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért megy el 2 barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megy el 2 barátnő szórakozóhelyre, ha egyből lepattintják az összes ismerkedni kívánó férfit?

Figyelt kérdés

Péntek este, ismert szórakozóhely, sok ember, szokásos.

Haverokkal kiszúrtunk 2 lányt akik feltűnően csak kettesben táncoltak, gondoltam egy próbát megér. Odamentem, teljesen normálisan próbáltam közeledni ennek ellenére elég bunkó lerázást kaptam. Nem értettem miért, de nem vettem nagy dobra nem ez volt az első eset.

Utána láttam, hogy még vagy 5 próbálkozót szintén elhajtottak, de biztos előttem is voltak még páran.

Nem gondolom hogy túl nagy gond lenne velem, utánuk 2 lánnyal is megismerkedtem, táncoltam, mondták is hogy milyen jó pasi vagyok, de a többi próbálkozó sem tűnt vészesnek.

Szóval kérdem én, szerintem jogosan, miért öltözik fel csinosan, mondhatni kirívóan, sminkeli ki magát 2 lány és megy el egy szórakozóhelyre, ahol 100% hogy befognak próbálkozni náluk, ha eszük ágában sincs ismerkedni? Felfoghatatlan számomra.

Ez kb olyan mintha elmennél egy étterembe úgy hogy nem is vagy éhes, de azért leülsz, elolvasod az étlapot, beszélsz a pincérrel hogy mit ajánlana, aztán elmész rendelés nélkül. :D

2017. jún. 18. 18:57
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
87%

Miért, ha szingli MIÉRT egyenesen kötelező mindig éppen ismerkednie valakivel?

Attól, hogy szingli, honnan tudod, hogy nem most dobták ki 2 hete és az excsávója egy görény volt és momentán éppen tele lett a hócipője a pasikkal?

Miért olyan hitetetlen, hogy valaki, csak szórakozni akar egy ilyen helyen?

2017. jún. 18. 19:28
 22/59 anonim ***** válasza:
14%

A férfiak meg csajozni mennek szórakozóhelyre és nem táncikálni. Ezt a nők is tudják, férfiak is tudják, a pultosok, sőt még a DJ is tudja, de még a kóbor macskák is a környéken. Így, ha ők is elmennek szórakozni jól kicsípve magukat akkor qrvára nem kell meglepődniük, hogy leszólítják őket.

Tiszta nevetséges a lányok siránkozása. "Elmegyek szórakozóhelyre dögös ruhában erre lszólítanak a pasik amiből már elegem van", döbbenetes... Menjenek akkor melegbárba, ennyi.

2017. jún. 18. 19:28
 23/59 A kérdező kommentje:

Akkor javítom a példám, ha nem akarsz vizes lenni, de mégis elmész a strandra, akkor ne csodálkozz, főleg ne háborogj fel, ha vizes leszel

#24 Fel tudom dolgozni a visszautasítást, ha nem tudnám nem tartanék ott ahol tartok most a nőkkel, ez most csak egy érdekes eset volt, hozzáteszem nem az első, és gondoltam megkérdezem a gyakorikerdesek.hu közösségét a helyzetről, de úgy látom néhányan szépen magukra vették és átmentek sértegetőbe :)

2017. jún. 18. 19:29
 24/59 anonim ***** válasza:
90%

Én nem vettem magamra, csupán én is voltam már ilyen helyzetben, hogy tök jó számok szóltak, ott voltam a legjobb barátnőimmel, de lehetetlen volt úgy két lépést táncoljak, hogy ne dörzsölte volna magát egy hím a hátsó fertájamhoz. És igen, idegesített.

Attól, hogy valaki csinosan felöltözik, nem feltétlenül másoknak, főleg a pasiknak teszi, hanem magának. Biztos vannak olyan lányok is, de én például magamnak akarok tetszeni.

2017. jún. 18. 19:33
 25/59 anonim ***** válasza:
Én soha nem jártam rendszeresen ilyen helyekre, az utóbbi években pl. csak ilyen céges kicsit rúgjunk ki a hámból alapon voltam ilyen helyeken, egyébként már tiniként sem volt az én világom.
2017. jún. 18. 19:34
 26/59 anonim ***** válasza:
86%
A nők elsősorban nem a férfiak miatt akarnak jól kinézni. Egy buliban pedig mindenki igyekszik a legjobb formáját hozni, én sem mennék oda farmerban, smink nélkül, több napja mosott, összekötött hajjal.
2017. jún. 18. 19:36
 27/59 anonim ***** válasza:
85%
Olyanhoz kell odamenni ismerkedni aki előtte adott jelet -.- Istenem, ennyi szerencsétlent....A szórakozóhely alapvetően szórakozásra van ahol AKI AKAR ismerkedhet is de nem csak olyanok járnak oda. Én a jegyben járó barátnőmmel is szoktam menni táncolni, szerencsétlennek állandóan mutogatnia kell a gyűrűjét hogy békén hagyják. A lényeg hogy nem úgy ismerkedünk ilyen helyen hogy csak úgy oda megyünk bárkihez. Az a lány aki pasizni akar az feltérképezi a "kínálatot" és felveszi minimum a szemkontaktust azzal a sráccal aki tetszik neki. A bátrabbak meg direkt úgy táncolnak a fiú közelében, kicsit távolabb a barátnőktől hogy a fiú oda tudjon hozzá menni. Vagy félre vonul leülni stb. Innentől szabad a pálya. De aki leszarja kb hogy ki van körülötte és csak a barátnőjére koncentrál és rád se néz, az 90% hogy nem akar ismerkedni. Szóval előbb neked sem ártana körülnézni, keresni a kontaktot és utána lépni. Az meg hogy csinosan öltözik fel...miért hogy öltözne már fel ilyen helyre? Egy nő ha ad magára akkor persze hogy csinosan fog megjelenni meg így érzi jól magát.
2017. jún. 18. 19:41
 28/59 anonim ***** válasza:
13%

Most már megnyugodtál remélem. Itt is megkaptad a bunkóságot. Aki ismerkedési céllal megy szórakozóhelyre, az panaszkodik, hogy nem szólnak hozzá a pasik. Aki meg nem akar ismerkedni, az lazán el küld a pi..ba. Szerintem, bejáratnál, táblát kéne osztogatni, miszerint, nem ismerkedek:)

Azért, egy idő után, látni, ki megy ismerkedni és ki megy, csak mutogatni magát. Elég, végig nézni az öltözetén.

2017. jún. 18. 19:46
 29/59 anonim ***** válasza:
77%

Jesszus, akkor innentől fogva ha mondjuk elmennék bulizni úgy, hogy 10 éves párkapcsom van; menjen szakadt ruhában, zsíros hajjal és büdösen, hogy nehogy véletlenül is azt a jelet sugározzam h "szingli vagyok, gyertek b@sszatok meg?" Komolyan mondom, egyszerűen nem értem azt, hogy a férfiak miért hiszik azt, hogy egy lány rögtön szingli és rá lehet startolni, ha csinosan ki meri tenni a lábát.

Adok egy jó tanácsot: keresd a csajjal a szemkontaktust, mosolyogj rá és ha kapsz viszonzást akkor támadd be szerencsétlent. Normál esetben ha van párja lesz@rja hogy te kacsingatsz felé.

És jöhetnek a lepontozások, mint az eddigi hasonló "csajok csak bulizni mentek" kommenteknél. Bármilyen hihetetlen is ez fiúkák, még létezik ilyen!

N27

2017. jún. 18. 19:50
 30/59 RoseTyler ***** válasza:
89%
Amikor még én is jártam barátnőkkel bulizni (öregszem no), akkor általában az volt a leggyakoribb klasszikus felállás nálunk, hogy a barátnőm foglalt volt, de szeretett elmenni táncolni, szerette a hangos zenét, a party-feelinget, szeretett kiöltözni dögösen, mert máshova olyat úgysem vehet fel. Nálam meg az volt a szitu, hogy az éjszakai időpont, a sötét, a villódzó fények, a hangos zene ki tudott kapcsolni engem rendesen, kicsit amolyan pszichedelikus állapotba tudott lökni, illetve volt egy hosszú évekig elhúzódó reménytelen szerelmem és ilyenkor mindig róla fantáziáltam, hogy mi lenne, ha véletlenül összefutnánk stb. Sem a barátnőm, sem én nem álltunk le szemezni senkivel, sőt a barátnőm, ha meglátta, hogy valaki figyel minket, akkor gyorsan arébb is rángatott, nehogy odajöjjön az illető. Így is voltak bőven, akik bepróbálkoztak nálunk. És sok volt közöttük az értetlen, pedig én aztán egyből elmondtam, hogy bele vagyok zúgva valakibe és senki más nem érdekel. Nem, szexre sem. És ez az infó elég sokaknál nem ért célba. Hogy az alkoholos (esetleg egyéb) befolyásoltságuk miatt, vagy csak puszta értetlenségből, a franc se tudja. :D Persze, biztos elvetemült hülye vagyok, de akkoriban én így álltam a dolgokhoz. 33N
2017. jún. 18. 19:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!