Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért megy el 2 barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megy el 2 barátnő szórakozóhelyre, ha egyből lepattintják az összes ismerkedni kívánó férfit?

Figyelt kérdés

Péntek este, ismert szórakozóhely, sok ember, szokásos.

Haverokkal kiszúrtunk 2 lányt akik feltűnően csak kettesben táncoltak, gondoltam egy próbát megér. Odamentem, teljesen normálisan próbáltam közeledni ennek ellenére elég bunkó lerázást kaptam. Nem értettem miért, de nem vettem nagy dobra nem ez volt az első eset.

Utána láttam, hogy még vagy 5 próbálkozót szintén elhajtottak, de biztos előttem is voltak még páran.

Nem gondolom hogy túl nagy gond lenne velem, utánuk 2 lánnyal is megismerkedtem, táncoltam, mondták is hogy milyen jó pasi vagyok, de a többi próbálkozó sem tűnt vészesnek.

Szóval kérdem én, szerintem jogosan, miért öltözik fel csinosan, mondhatni kirívóan, sminkeli ki magát 2 lány és megy el egy szórakozóhelyre, ahol 100% hogy befognak próbálkozni náluk, ha eszük ágában sincs ismerkedni? Felfoghatatlan számomra.

Ez kb olyan mintha elmennél egy étterembe úgy hogy nem is vagy éhes, de azért leülsz, elolvasod az étlapot, beszélsz a pincérrel hogy mit ajánlana, aztán elmész rendelés nélkül. :D

2017. jún. 18. 18:57
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
96%
Mert szórakozni mennek és nem ismerkedni.
2017. jún. 18. 18:58
 2/59 anonim ***** válasza:
94%
Csak ismételni tudom az elsőt. Igen ezért.
2017. jún. 18. 18:59
 3/59 anonim ***** válasza:
95%
Illetve attól még szeret egy nő jól kinézni, hogy nem akar haza vinni egy pasit.
2017. jún. 18. 19:00
 4/59 anonim ***** válasza:
49%
Csak szerintem gáz ilyen helyen ismerkedni? Nem igazán van esély ott olyan nőt megismerni, aki vasárnap reggel 8-kor már nagyban főz a konyhában. :D
2017. jún. 18. 19:02
 5/59 anonim ***** válasza:
86%
Mert egyutt szeretnenek bulizni, illetve szeretunk csinosak lenni. Barmilyen meglepo, nem a pasik miatt, hanem magunk miatt. Durva, mi?
2017. jún. 18. 19:02
 6/59 anonim ***** válasza:
96%
Egy nő csak akkor mehet szórakozóhelyre, ha ismerkedni is akar?
2017. jún. 18. 19:05
 7/59 anonim ***** válasza:
95%
Tudom, meglepo, de vannak meg emberek, akik valoban szorakozni mennek egy SZORAKOZOHELYRE, nem pedig pasizni. Pont ezert nem jarok vagy inkabb tudok jarni ilyen helyekre, mert baromi irritaloak a hozzad hasonlok.
2017. jún. 18. 19:06
 8/59 A kérdező kommentje:

Értem én hogy szeret jól kinézni, meg nem feltétlenül akar ismerkedni attól hogy szórakozóhelyre megy, de akkor ne bunkózzon és nézzen rám úgy mintha valami főbenjáró bűnt követnék el azzal, hogy megszólítom. :D

A "Hol ismerkedjünk?" kérdésre is általában a szórakozóhely a válasz.

Ha nem akarsz vizes lenni nem mész a strandra, értitek a hasonlatot

2017. jún. 18. 19:10
 9/59 anonim ***** válasza:
73%
Tegnap egy budapesti étteremben voltam egy zenés, táncos, énekes rendezvényen. Nem pasizni mentem oda, hanem a szervezőknek segédkeztem a jegyárusításban, aztán a műsor utolsó fél óráját már én is a közönség soraiból az asztaloktól néztem. Örülök, hogy egy ilyen gyökér sem akadt, aki megpróbált volna kikezdeni velem, csak mert nőként el merészeltem menni egy ilyen helyre.
2017. jún. 18. 19:10
 10/59 anonim ***** válasza:
85%

Képzeld magad a helyükbe elmész szórakozni és jól akarod magad érezni e helyett azt kapod h mikor táncolsz v dumálsz... pont vessző nélkül másznak a nyakadra kapcsfüggő pasik hátha összejön nekik v ki.

V egy potya dugás. Ha te nem is érted ez marha idegesítő. És sanszosan van nekik ilyen alkalommal 10-en X hasonló. Tudod az ember az 1X 2X még udvarias de mikor te vagy a 15. ilyen akkor már elborul az agya és nem érti h mért nem lehet leszállni róla és békén hagyni.

Mikor ö CSAK BULIZNI JÖTT és sz@rik a pasikra.

De ha ettől neked jobb,nálam váráslás közben is megesett már.

2017. jún. 18. 19:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!