Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy el 2 barátnő szórakozóhelyre, ha egyből lepattintják az összes ismerkedni kívánó férfit?
Péntek este, ismert szórakozóhely, sok ember, szokásos.
Haverokkal kiszúrtunk 2 lányt akik feltűnően csak kettesben táncoltak, gondoltam egy próbát megér. Odamentem, teljesen normálisan próbáltam közeledni ennek ellenére elég bunkó lerázást kaptam. Nem értettem miért, de nem vettem nagy dobra nem ez volt az első eset.
Utána láttam, hogy még vagy 5 próbálkozót szintén elhajtottak, de biztos előttem is voltak még páran.
Nem gondolom hogy túl nagy gond lenne velem, utánuk 2 lánnyal is megismerkedtem, táncoltam, mondták is hogy milyen jó pasi vagyok, de a többi próbálkozó sem tűnt vészesnek.
Szóval kérdem én, szerintem jogosan, miért öltözik fel csinosan, mondhatni kirívóan, sminkeli ki magát 2 lány és megy el egy szórakozóhelyre, ahol 100% hogy befognak próbálkozni náluk, ha eszük ágában sincs ismerkedni? Felfoghatatlan számomra.
Ez kb olyan mintha elmennél egy étterembe úgy hogy nem is vagy éhes, de azért leülsz, elolvasod az étlapot, beszélsz a pincérrel hogy mit ajánlana, aztán elmész rendelés nélkül. :D
Manapság már a szórakozóhelyek is átalakulnak. Régen valóban az ilyen helyek voltak az ismerkedések első számú terepei.
Én ha mostanában lemegyek egy szórakozóhelyre amit látok az az, hogy lánybúcsúsok meg férfibúcsúsok táncikálnak, illetve párok vagy társaságok mennek le és tkp. beállnak egy körbe aztán annyi.
De valahol nem is csodálkozom, hogy ez így történt.
Bár sokat jártam régen, de nekem már akkor sem volt nyerő az, hogy a másik fülébe kell ordibálni.
"Felfoghatatlan számomra. "
Nekem meg az a felfoghatatlan, hogy miért képzeled azt, ha két barátnő elmegy bulizni, akkor pasizni is akar? Csak úgy nem mehetnek el szórakozni szerinted?
Az éttermes nem jó példa. Oda enni mennek az emberek. A szórakozóhelyre pedig szórakozni, ami nem jelenti automatikusan azt, hogy ismerkedni is akarnak.
Egyre közelebb jutunk ahhoz, hogy csak csadorban, férfitársasággal menjünk bárhova, mert a férfiak MINDENHOVA kangörcsből járnak.
A party nem az én világom, de moziba, múzeumba sem melegítőben megyek, pedig a festmény nem lát engem, a moziban meg sötét van. És ismerkedni sem vágyom.
"majd jelez ha bejössz neki, akar ismizni"
-jelzett,odamentem, de elment.
"jajj, hát csak hülyét csinált belőled, ez előfordul ilyen helyen"
- khm, értem, akkor legközelebb hogy szedjek föl?
"majd ő felszed, ha nem tudnád manapság a nők szedik fel a párjukat, ha bejössz vkinek, majd tudtodra adja"
-ja kmh, okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!