Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz így ismerkedni facebookon?
Az a helyzet,hogy nem igazán találok barátnőt ezért gondoltam adok egy esélyt a tindernek. Vannak már egyezések,azokkal a lányokkal beszélgetek is,de rajtuk kívül mindig találok egy két nagyon szimpatikusnak tűnő csajt akikkel ugyan nincs egyezés de nagyon könnyen megtalálom őket facebookon. Szerintetek gáz lenne nekik írni facebookon?
Persze nem az a szia,dugunk? kategóriába tartozó üzentet írnék,hanem normálisan elmondanám,hogy mi miért van.20-25 év között csajok,ti hogy reagálnátok egy ilyenre?
Facebookon gáz ismerkedni?
25/F
Ha nincs egyezes, akkor eleg valoszinu, hogy facebookon "sem lesz", hiszen nem veletlenul nem erdekelted oket az adott feluleten. En a magam reszerol par nelkul sem szoktam ilyenekre reagalni, hanem automatikus torles, tiltas, mert ez nem egy parkereso portal. Baratnoim kozul, akik hasznalnak tindert, sokszor panaszkodnak azokra a "hulyekre", akik ezzel a szoveggel jonnek, hogy "Szia, lattalak tinderen es...". Valaszolni ilyenekre nem szoktak.
Szerintem koncentralj azokra a lanyokra, akikkel beszelsz, ne akarj ipari mennyisegben irogatni mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!