Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki nincs facebookon? Hogy lehet velük ismerkedni?
Mert mi van akkor, ha rajta van facebook-on?
A lányoknak is fura elvárásaik vannak, de legalább nem nevetségesek.
Hogy a kérdésre válaszoljak, én egy lányt sem ismerek, aki ne lenne fenn, viszont két fiút is, szóval miért ne lehetne.
Viszont ezzel nagyon kíváncsivá tettél. Kifejtenéd (akár privátban), hogy mi az erkölcstelen a facebookban? Köszi!
Mi erkölcstelen van a facebookban? Ez engem is érdekelne.
Egyébként meg, akárhol, ami nem a facebook. Nem ismerek én sem olyat, aki nincs fenn, de ez nem jelenti, hogy ne léteznének. Azért, sok ismerősöm nem használja egyáltalán, csak fel van jelentkezve. Ez meg már szinte ugyanaz.
Miért erkölcstelen a facebook?
Tény, hogy a facebooknak van egy olyan oldala, ami a magamutogatásról és a mini-celebségről szól. Az exhibicionista emberek szeretik kitenni, hogy alszanak, esznek, milyen karácsonyfájuk volt. A nők közszemlére teszik, hogy néz ki a lábuk, dekoltázsuk, stb. Kapják a lájkokat és ez növeli az önbizalmukat. De egyben szerintem veszítenek is a belső értékeikből.
Van a facebooknak egy másik oldala is. Bárhol, bárkivel felveheted a kapcsolatot gyorsan. Akár tanulmányi, akár munkaügyekben. Akár rokont akarsz gyorsan elérni. Ez a legegyszerűbb és legcélszerűbb módja. Van aki itt szokott értesülni minden fontos információról, mi történik a közelben, mi történt a suliban, mik a változások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!