Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz elismerni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz elismerni, hogy nőként sokkal könnyebb ismerkedni?

Figyelt kérdés

Tudom, provokatív a cím. Azzal is tisztában vagyok, hogy itt, a gyk-n kényes helyzet alakult ki a nőgyűlölő lúzerek, valamint a tőlük minden áron elhatárolódni kívánó férfiak, illetve a nők között. Nos, én nem vagyok nőgyűlölő. Szeretem édesanyámat, volt több kapcsolatom is szép, okos lányokkal meg minden. Tudom, lesznek, akik nem hisznek nekem, de azért leírtam.

A kérdést az ihlette, hogy regisztráltam Tinderre. Itt nyilván elhangzik majd, hogy hűha, az szexpartner kereső, így megy úgy. Nos, nem igazán. Illetve nem kizárólag, főleg itthon. Szóval egy ideje fent vagyok, eddig 2, azaz kettő match-em volt, pedig nem válogatok "túl" sokat. Jó, nem vagyok egy nagy szám külsőre, szóval annyira nem is lepett meg az eredmény, ha a netes, csak kép alapján történő ismerkedésből indulok ki.

A lényeg, hogy nézegettem a profilokat (minden bemutatkozást elolvasok), és találtam egy csúnyácska lányt. Nem szabályos fogsor, egérszerű arc... A bemutatkozása: "Ha match, akkor valami jó szöveggel indíts, különben nincs esélyed ;)". Csak viccből jobbra húztam. Természetesen nem lett match.

Viszont felbuzdulva a helyzeten — tudom, vesztes vagyok élet nélkül — készítettem egy kamu Facebook-profilt. Regisztráltam Tinderre (és megerősítettem a számomat, gondolom, ez valami biztonsági dolog, ha az embernek nincsenek barátai fb-n) egy csúnya, kövérebb lány képével, amit a neten találtam. Az eredmény: elképesztő. Gyakorlatilag minden második, de rosszabb esetben harmadik férfivel match volt. Mindez a regisztráció után 10-15 perccel, szóval a későbbiekre nem is vártam. A férfiak kb. 30-40%-a rögtön írt is! Persze nem hülyítettem senkit, töröltem a regit.

És ez csak Tinder. Az ember elmegy egy szórakozóhelyre, ott is sokkal több a srác. Meg na, igazából itt is, sőt, az összes chat oldalon.

A kérdés: miért nem lehet elismerni, hogy a nőknek sokkal könnyebb az ismerkedés? Tudom, persze, bőség zavara. De nem könnyebb a bőségből választan, mint nullából választani egyet? :) Mert ilyen a különbség. És persze, tudom: az élet sok területén nagyságrendekkel nehezebb a nőknek, nem tagadom. Viszont tényleg ennyire nehéz lenne elismerni, hogy igenis könnyebb nőként ismerkedni?

2017. jún. 10. 23:34
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
53%

34-es!Ritkán olvasni ilyen normális véleményt.Én se értem itt az embereket,mégis hol élnek?Még jó,hogy nem szüzen akarnak férjhezmenni /szűzlányt elvenni.Nem a 19.-ik században élünk hála az égnek,hogy már attól gyerek lett ha ránéztek egymásra(azon viszonyok között érthető,hogy mindenki 100x meggondolta pláne a nők.).Nem kéne már a szexet annyira agyonmisztifikálni.Pont,ahogy te mondtad,nyilván nem fekszem le olyannal aki nem vonzó számomra,ha bejön az illető,mégis mi bajom lehet belőle(tegyük fel,hogy nem baltás gyilkos)?Ahogy te is mondod volt egy szép estém egy vonzó férfival(hacsak nem totál béna az ágyban).És miért kéne kihasználva érezni magam,ha nekem is jó volt?Fel nem fogom,ezt mitől kihasználás?Miért jár rögtön azon az emberek esze,hogy a másik nyakába kell akaszkodni?Úgyis alakul az magától...

35/N

2017. jún. 11. 15:55
 42/51 anonim ***** válasza:
81%

Csinos csaj:

[link]

[link]

[link]

Atlagos csaj:

[link]

[link]

[link]

[link]

Na most azert en is kivancsi lennek, hogya fiuk szamara mi az atlagos.

Engem atlagos lanykent egyszer szolitott meg valaki az utobbi 2 evben.

Online persze kaptam egy csomo levelet, de ez nem teszi konnyebbe a dolgot, mert ha mar a tindernel tartunk, 100 matchbol kb 40-en irtak, 30-an 5 perc utan ratertek a lenyegre, hogy csak szexet keresnek, 5 nekem nem jott be a vegen, amikor jobban megneztem a kepeit, 2-vel jutottam el randiig, es egyik se volt szimpatikus eloben.

Errol ennyit.

A nok azert kapnak annyi levelet meg like-ot, mert a ferfiak tobbsege mindenkit lajkol, es gyakorlatilag minden szobajoheto csajnak ir. Copy/paste.

2017. jún. 11. 16:28
 43/51 anonim ***** válasza:
62%

Köszönöm a képeket!

Hát... Nem azért mondom, mert be akarok vágódni Nálad, de nekem kb az összes lány csinosnak számít, igazából az első nem tetszik egyedül, ő nem az én stílusom, a 2. adagban pedig van egy lány, aki nagyon hasonlít egy exemre :)

2017. jún. 11. 18:39
 44/51 anonim ***** válasza:
88%
A linkelt átlagos lányokra hamarabb felfigyelek, mint a linkelt csinos lányokra, ráadásul ő [link] pont a zsánerem, ilyesmi típust keresek direktben.
2017. jún. 11. 18:57
 45/51 anonim ***** válasza:

[link]

egy kicsit jobb frizurával simán ott lenne az 1-es csoportban.

Igazából szerencsés, mert olyasmit kellene rajta változtatni, amit a lehető legegyszerűbb

2017. jún. 11. 19:22
 46/51 A kérdező kommentje:

Akik azzal érvelnek, hogy a sok férfiből csak kevés a normális, akivel érdemes kezdeni. Oké, ezt elismerem. Tegyük fel (hasraütés), hogy 20-ból egy fiú, aki mondjuk normálisnak mondható. Az arány lehet jobb és rosszabb valójában, nem tudom, de mindegy id. Szóval van 5% esélyed, hogy normális pasit fogj ki. Ez 100-ból rögtön 5 normális férfi. Kevés, persze; sok a hülye.

Viszont miért kéne feltételeznünk, hogy a nők között több a normális?! Ugyan már. Ugyanannyi az esélye esélye, hogy normális nőt találsz, mint annak, hogy normális férfit. Igen ám, de ha 5 főből kell megtalálnod a normálisat (aminek esélye 5%, azaz 100-ból 5), akkor jó eséllyel nem lesz közte.

Ismételten: ez nem a nők ellen irányul. Csak nem értem, hogy miért olyan nagyon nehéz elismerni.

2017. jún. 12. 20:46
 47/51 anonim ***** válasza:
60%

"mert kevés lány szeret a hűvösvölgyi Nagyrétnél jobban túrázni (nem bírja a magassarkújuk, és a sminkjük"

Ez nem igy van, benne vagyok nehany turacsoportban, a meghirdetett turakra foleg lanyok jonnek el. A ferfiak inkabb otthon kockulnak, vagy nem tudom, hogy mi a banatot csinalnak ilyen gyonyoru nyaridoben. A legutobbi barlangturankon volt 12 no es 2 ferfi. Ugy latom, hogy a lanyok itt is aktivabbak.

2017. jún. 12. 21:06
 48/51 anonim ***** válasza:
#47: lehet, hogy nem vagyunk egy korosztály :(
2017. jún. 12. 21:07
 49/51 anonim ***** válasza:
74%

Én ebben a gyönyörű nyári időben dolgozom.

Mondjuk ha nem kéne dolgozni, akkor sem mennék túrázni.

2017. jún. 12. 22:07
 50/51 anonim ***** válasza:
26%
49. Semmi baj, sokan vannak meg rajtad kivul, akiket semmi mas nem zavar a termeszetben, csak a fauna meg a flora. :)
2017. jún. 12. 22:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!