Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz elismerni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz elismerni, hogy nőként sokkal könnyebb ismerkedni?

Figyelt kérdés

Tudom, provokatív a cím. Azzal is tisztában vagyok, hogy itt, a gyk-n kényes helyzet alakult ki a nőgyűlölő lúzerek, valamint a tőlük minden áron elhatárolódni kívánó férfiak, illetve a nők között. Nos, én nem vagyok nőgyűlölő. Szeretem édesanyámat, volt több kapcsolatom is szép, okos lányokkal meg minden. Tudom, lesznek, akik nem hisznek nekem, de azért leírtam.

A kérdést az ihlette, hogy regisztráltam Tinderre. Itt nyilván elhangzik majd, hogy hűha, az szexpartner kereső, így megy úgy. Nos, nem igazán. Illetve nem kizárólag, főleg itthon. Szóval egy ideje fent vagyok, eddig 2, azaz kettő match-em volt, pedig nem válogatok "túl" sokat. Jó, nem vagyok egy nagy szám külsőre, szóval annyira nem is lepett meg az eredmény, ha a netes, csak kép alapján történő ismerkedésből indulok ki.

A lényeg, hogy nézegettem a profilokat (minden bemutatkozást elolvasok), és találtam egy csúnyácska lányt. Nem szabályos fogsor, egérszerű arc... A bemutatkozása: "Ha match, akkor valami jó szöveggel indíts, különben nincs esélyed ;)". Csak viccből jobbra húztam. Természetesen nem lett match.

Viszont felbuzdulva a helyzeten — tudom, vesztes vagyok élet nélkül — készítettem egy kamu Facebook-profilt. Regisztráltam Tinderre (és megerősítettem a számomat, gondolom, ez valami biztonsági dolog, ha az embernek nincsenek barátai fb-n) egy csúnya, kövérebb lány képével, amit a neten találtam. Az eredmény: elképesztő. Gyakorlatilag minden második, de rosszabb esetben harmadik férfivel match volt. Mindez a regisztráció után 10-15 perccel, szóval a későbbiekre nem is vártam. A férfiak kb. 30-40%-a rögtön írt is! Persze nem hülyítettem senkit, töröltem a regit.

És ez csak Tinder. Az ember elmegy egy szórakozóhelyre, ott is sokkal több a srác. Meg na, igazából itt is, sőt, az összes chat oldalon.

A kérdés: miért nem lehet elismerni, hogy a nőknek sokkal könnyebb az ismerkedés? Tudom, persze, bőség zavara. De nem könnyebb a bőségből választan, mint nullából választani egyet? :) Mert ilyen a különbség. És persze, tudom: az élet sok területén nagyságrendekkel nehezebb a nőknek, nem tagadom. Viszont tényleg ennyire nehéz lenne elismerni, hogy igenis könnyebb nőként ismerkedni?

2017. jún. 10. 23:34
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
20%
Tudom, hogy ingyenes, az IDŐMET nem akarom ilyenre pazarolni. De ha lenne egy elméletem, és be akarnám bizonyítani, hogy igazam van, annyi képet készítenék, amennyit csak lehet. Saját magamnak persze nem, de ha utána mások elé tárnám, amit találtam, biztos. Te, a logikus, racionális férfi miért nem dokumentáltad az adatokat? Így csak egy sztori, ami lehet igaz is, meg nem is. Schrödinger sztorija.
2017. jún. 10. 23:57
 12/51 anonim ***** válasza:
93%

Es a tinder-en a legtobb pasi csak a like-ot nyomja, ugyhogy minden not jobbra huznak! Nagy szamok torvenye...

Nekem olyan matchek jottek ki modell kinezetu pasikkal, hogy csak neztem. Eloben pillantasra se meltatnanak azok a pasik.

Ne abbol induljatok mar ki, hogy ki hany levelet kap online. Kinek van eselye ismerkedni? A csinos nonek. Az atlagos csajnak nincsenek extra eselyei.

A valo eletrol beszelek!

2017. jún. 10. 23:59
 13/51 Lazy Lover ***** válasza:
Mert a nők szeretik a mártirt játszani
2017. jún. 11. 00:02
 14/51 anonim ***** válasza:
54%

"Az atlagos csajnak nincsenek extra eselyei. "

Definiáld kérlek az átlagos nőt, akinek nincsenek esélyei.

Csak azért mondom, mert jellemzően a környezetemben a férfiak többségének átlagos párja van, és többségünk pont az átlagos lányokra bukik inkább (már ha kapcsolatról van szó, mert a nők által bombanőnek tartott csajok általában olyanok, hogy megnézni jó őket, de otthonra kellene a francnak)

2017. jún. 11. 00:03
 15/51 A kérdező kommentje:

Az idő ugyanúgy hat mindkét nemre. :D A különbség, hogy egy (átlag) nőnél sokkal többen próbálkoznak, mint amennyi lehetősége egy (átlag) srácnak van. Persze, több emberrel ismerkedni több idő... De akkor is könnyebb, mintha adva lenne 5 ember, aztán abból válogass.

Nem akarok semmit bizonyítani semmit. Kérdeztem, hogy miért olyan nehéz elismerni, de láthatólag megy a tagadás. Nekem igazából mindegy, nem fűződik hozzá érdekem, csak foglalkoztatott.

Akkor egyezzünk meg abban, hogy ugyanolyan nehéz, sőt, a nőknek még sokkal nehezebb!!! Végül is ha X ember vehet 100 féle csokit, és abból kell megtalálnia a legjobbat, akkor neki ugyanolyan nehéz, mint Z-nek, aki csak 5-öt vehet, mert arra van pénze. Hiszen X-nek milyen sok idő már megkóstolnia mind a 100-at.

Jó logika. Na mindegy, jó éjt.

2017. jún. 11. 00:05
 16/51 anonim ***** válasza:
58%
Te még mindig nem fogod fel, hogy ezek a férfiak szexet akarnak a nőktől, nem kapcsolatot. Nem ismerkedni akarnak, a nők viszont igen. Mi ebben olyan nehéz felfogni?
2017. jún. 11. 00:09
 17/51 anonim ***** válasza:
9%
Férfiak, nem hiszitek el, hogy rengeteg a jelentkező az igaz, de ebben rengeteg a surmó, gyerekes, rokonok által befolyásolt.
2017. jún. 11. 00:10
 18/51 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest, hogy annyira rengeteg sok a minősíthetetlen rossz egyén a kezdeményező férfiak között mégis megteszik a kedves lányok, hogy szó nélkül ignorálják azokat, akik nem olyanok.

Ha valóban ilyen rossz lenne a helyzet, mint amilyennek egyesek leírják, akkor már egy normálisan megfogalmazott, udvarias közeledésnek legalább egy minimális sikert el kéne érnie, nem?

Vagy mindenki a minősíthetetlen-kategóriába esik, akinek akár egy kicsike hibája is van?

Valami nagyon nem kerek a történetben.

2017. jún. 11. 00:18
 19/51 anonim ***** válasza:

"Kérdeztem, hogy miért olyan nehéz elismerni, de láthatólag megy a tagadás."

Állítottál valamit bizonyítás nélkül. Csináld meg megint.

Ha olyan könnyű, tessék. Ráadásul egyszer megcsinálni, és következtetést levonni? Okos ember körberöhög.

Mikor kezded, milyen képpel. Nem tudom, mi ez a húzogatás, de ha húzogatsz, fotózd, ha lehet. Mindent. Fenn vagyok sokáig.

De még jobb lenne, ha hosszan csinálnád. Ha beszélnél a pasikkal, hogy az egész képet megkapd. Mert amit csinálsz, az kb olyan, mint amikor eldöntöd, hogy mától diétázol, másnap felkelsz, látod, hogy nem fogytál le az éjszaka alatt, és abbahagyod.

2017. jún. 11. 00:26
 20/51 anonim ***** válasza:
46%

"Végül is ha X ember vehet 100 féle csokit, és abból kell megtalálnia a legjobbat, akkor neki ugyanolyan nehéz, mint Z-nek, aki csak 5-öt vehet, mert arra van pénze. Hiszen X-nek milyen sok idő már megkóstolnia mind a 100-at."

A 100 többsége nem csoki, hanem Kula bá, az ünnepi kaki.

És csak akkor jössz rá, ha kibontod. De addigra szaros a kezed.

2017. jún. 11. 00:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!