Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz elismerni, hogy nőként sokkal könnyebb ismerkedni?
Tudom, provokatív a cím. Azzal is tisztában vagyok, hogy itt, a gyk-n kényes helyzet alakult ki a nőgyűlölő lúzerek, valamint a tőlük minden áron elhatárolódni kívánó férfiak, illetve a nők között. Nos, én nem vagyok nőgyűlölő. Szeretem édesanyámat, volt több kapcsolatom is szép, okos lányokkal meg minden. Tudom, lesznek, akik nem hisznek nekem, de azért leírtam.
A kérdést az ihlette, hogy regisztráltam Tinderre. Itt nyilván elhangzik majd, hogy hűha, az szexpartner kereső, így megy úgy. Nos, nem igazán. Illetve nem kizárólag, főleg itthon. Szóval egy ideje fent vagyok, eddig 2, azaz kettő match-em volt, pedig nem válogatok "túl" sokat. Jó, nem vagyok egy nagy szám külsőre, szóval annyira nem is lepett meg az eredmény, ha a netes, csak kép alapján történő ismerkedésből indulok ki.
A lényeg, hogy nézegettem a profilokat (minden bemutatkozást elolvasok), és találtam egy csúnyácska lányt. Nem szabályos fogsor, egérszerű arc... A bemutatkozása: "Ha match, akkor valami jó szöveggel indíts, különben nincs esélyed ;)". Csak viccből jobbra húztam. Természetesen nem lett match.
Viszont felbuzdulva a helyzeten — tudom, vesztes vagyok élet nélkül — készítettem egy kamu Facebook-profilt. Regisztráltam Tinderre (és megerősítettem a számomat, gondolom, ez valami biztonsági dolog, ha az embernek nincsenek barátai fb-n) egy csúnya, kövérebb lány képével, amit a neten találtam. Az eredmény: elképesztő. Gyakorlatilag minden második, de rosszabb esetben harmadik férfivel match volt. Mindez a regisztráció után 10-15 perccel, szóval a későbbiekre nem is vártam. A férfiak kb. 30-40%-a rögtön írt is! Persze nem hülyítettem senkit, töröltem a regit.
És ez csak Tinder. Az ember elmegy egy szórakozóhelyre, ott is sokkal több a srác. Meg na, igazából itt is, sőt, az összes chat oldalon.
A kérdés: miért nem lehet elismerni, hogy a nőknek sokkal könnyebb az ismerkedés? Tudom, persze, bőség zavara. De nem könnyebb a bőségből választan, mint nullából választani egyet? :) Mert ilyen a különbség. És persze, tudom: az élet sok területén nagyságrendekkel nehezebb a nőknek, nem tagadom. Viszont tényleg ennyire nehéz lenne elismerni, hogy igenis könnyebb nőként ismerkedni?
"A 100 többsége nem csoki, hanem Kula bá, az ünnepi kaki.
És csak akkor jössz rá, ha kibontod. De addigra szaros a kezed."
Oké, akkor ha a 100-ból 90 kula, akkor miért újra és újra az ismert csomagolást veszed le a polcról (tudod, a szőke herceges, fehér lovast), ahelyett, hogy megpróbálkoznál valami mással.
A cél ugyanis az, hogy egyszerre legyen "szőke herceges" meg a kulát is elkerüld.
Na ez az ami szinte lehetetlen feladat az ismerkedésben, de van egy nagy különbség. Ha ezen lányként változtatni akarsz, akkor az csak a te döntésed, bármikor mondhatod azt, hogy holnaptól kipróbálsz egy másik csomagolást...
Alapból nincs két egyforma csomagolás.
De már megint a feltételezés, hogy aki szép, az csak szar lehet. Na, te ettől vagy rohadt belül. Meg ezek szerint kívül is.
Ket eve keresek egy normalis pasit ... Kapcsolatra!
De eddig csak minden pasi dugni akart csak, kapcsolat kizart azt nem akarnak. Szal nem nem konnyebb az ismerkedes nokent.
A pasik minden nonel beprobalkoznak azt vagy bejon vagy nem elsore. Ha nem siman jon a kov no akinek ajanlatott tesznek.
Nem nem udvarolnak nem foglalkoznak a nok igenyeivel. Nekik csak egy dugas kell.
Ok lehet h a noknel sok a probalkozo de ritka a normalis akivel kezdeni is lehet valamit.
Amugy a pasik szinte minden nonel probalkoznak szexre. Valszeg ezert hiszed h konyebb nekunk .
Okés. Szép nőként valóban nyüzsögnek körülötted a srácok, kérdés, van-e köztük olyan akivel érdemes megismerkedni. Mert ne felejtsük el, a selejt ugyanúgy a szép nőre kattan először mint a normális pasi. Ha negatív tapasztalataid vannak, esetleg feladod, begubózol és ilyenkor jön a "nincsenek igazi férfiak"
Ha pedig, mint én, nem vagy túl szép lány, vagy kövér lány vagy stb, akkor nagyon nehéz ismerkedni. Ennyi a történet. Mindezt első kézből tudom.
"Ha pedig, mint én, nem vagy túl szép lány"
Ezt mindig nagyon csinos, de még önbizalomhiányosabb nőktől hallom.
24-es.
Vicces, mert akkor leírom. Érdekes módon én mindig is komoly kapcsolatban gondolkodtam,udvaroltam a nőknek,legalábbis próbáltam,mivel esélyt sem kaptam soha...
Annyi a "hibám",hogy a genetika nem kedvezett nekem,és nem jóképűnek születtem.
Szóval lehet itt magyarázni,de én nagyon sok olyan férfit ismerek,akik messze nem szórakoznak a nőkkel,csak egyetlen egyet szeretnének végre,és megállapodni mellette. Na igen,ők azok,akiket a nők kb. emberszámba sem vesznek...
25/F
Nezd, ezt el kell fogadni, egy no mindig ertekesebb az ismerkedes teren, ez van. Cserebe, ha o kezdemenyez, akkorva tarsadalom, "leku.vazza.
Csinalhatsz nekik, bizonyitekot, azt fogjak irni, amit itt tobben is mar, hogy persze minden pasi csak a szexre hajt.
Meg mindig jobb 3-400 jelentkezobol valogatni, vagy mint egy szellem letezni a tarskereson, senki nem ir vissza, s probalod keresni az okat. Mert nem vagy csunya, nem vagy luzer, csak nincs idod ismerkedni eljarni.
Amikor neteztem rengeteg idot szantam ra, kb 0 eredemy. Depis lettem, mint most te, aztan elkezdtem eloben ismerkedni, s erdekes modon megfordult a dolog, az online hercegnok, a valo vilagban nem jatszak magukat, sot dijazzak ha oda mersz menni, s normalisan elkezdesz beszelni. ;)
Pedig csak én is megerősíteni tudom azt, hogy nem könnyebb. :-/
Ha könnyebbségnek nevezhető az esetleges nagyobb "választék", akkor persze talán... csak emiatt lehet igazság a kérdésben.
Nekem az a tapasztalatom saját példám alapján és a környezetemben is így van, ha valaki nem találja meg 20-as évei elején a Párját, akivel közös élet tervezhető, lehet az nő vagy férfi, nehéz dolga van. :-(
Nemtől függetlenül.
Személyes tapasztalatom, hogy a csordába verődött vagy egyedül kószáló férfiak sem veszik nagyon észre a gyakorlatban a valóban átlagos nőket, hacsak nem pár pohár után, de akkor már nyilván más célért.
Bulikon kívül meg sem környékez senki, pedig nem gubbasztok a négy fal közt.
A neten többször jutottam már el képcseréig, utána meg találkozás helyett csak további lelki támasznak/chatpartnernek kellettem, így gyorsan elegem is lett ebből a lehetőségből. Az ilyenekből nem lesz kapcsolat.. Akkor inkább a személyes benyomás, ha adódna..
Szóval a kérdésen túl, vajon mi a jó ismerkedési módszer.., ha valaki tudja rá a választ, írja le, engem biztosan érdekelne ;-)
Addig pedig marad a hétvégi szórakozóhelyek, különféle rendezvények látogatása a még el nem kelt, egyedül lévő barátnőkkel... Az esély megvan, ha már ennyien írjátok, hogy mennyi férfi próbálkozik a normális rétegből - viszonylag józanul :-), hátha majd összefutunk valahol. :-)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!