Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz elismerni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz elismerni, hogy nőként sokkal könnyebb ismerkedni?

Figyelt kérdés

Tudom, provokatív a cím. Azzal is tisztában vagyok, hogy itt, a gyk-n kényes helyzet alakult ki a nőgyűlölő lúzerek, valamint a tőlük minden áron elhatárolódni kívánó férfiak, illetve a nők között. Nos, én nem vagyok nőgyűlölő. Szeretem édesanyámat, volt több kapcsolatom is szép, okos lányokkal meg minden. Tudom, lesznek, akik nem hisznek nekem, de azért leírtam.

A kérdést az ihlette, hogy regisztráltam Tinderre. Itt nyilván elhangzik majd, hogy hűha, az szexpartner kereső, így megy úgy. Nos, nem igazán. Illetve nem kizárólag, főleg itthon. Szóval egy ideje fent vagyok, eddig 2, azaz kettő match-em volt, pedig nem válogatok "túl" sokat. Jó, nem vagyok egy nagy szám külsőre, szóval annyira nem is lepett meg az eredmény, ha a netes, csak kép alapján történő ismerkedésből indulok ki.

A lényeg, hogy nézegettem a profilokat (minden bemutatkozást elolvasok), és találtam egy csúnyácska lányt. Nem szabályos fogsor, egérszerű arc... A bemutatkozása: "Ha match, akkor valami jó szöveggel indíts, különben nincs esélyed ;)". Csak viccből jobbra húztam. Természetesen nem lett match.

Viszont felbuzdulva a helyzeten — tudom, vesztes vagyok élet nélkül — készítettem egy kamu Facebook-profilt. Regisztráltam Tinderre (és megerősítettem a számomat, gondolom, ez valami biztonsági dolog, ha az embernek nincsenek barátai fb-n) egy csúnya, kövérebb lány képével, amit a neten találtam. Az eredmény: elképesztő. Gyakorlatilag minden második, de rosszabb esetben harmadik férfivel match volt. Mindez a regisztráció után 10-15 perccel, szóval a későbbiekre nem is vártam. A férfiak kb. 30-40%-a rögtön írt is! Persze nem hülyítettem senkit, töröltem a regit.

És ez csak Tinder. Az ember elmegy egy szórakozóhelyre, ott is sokkal több a srác. Meg na, igazából itt is, sőt, az összes chat oldalon.

A kérdés: miért nem lehet elismerni, hogy a nőknek sokkal könnyebb az ismerkedés? Tudom, persze, bőség zavara. De nem könnyebb a bőségből választan, mint nullából választani egyet? :) Mert ilyen a különbség. És persze, tudom: az élet sok területén nagyságrendekkel nehezebb a nőknek, nem tagadom. Viszont tényleg ennyire nehéz lenne elismerni, hogy igenis könnyebb nőként ismerkedni?

2017. jún. 10. 23:34
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:

"Személyes tapasztalatom, hogy a csordába verődött vagy egyedül kószáló férfiak sem veszik nagyon észre a gyakorlatban a valóban átlagos nőket, hacsak nem pár pohár után, de akkor már nyilván más célért.

Bulikon kívül meg sem környékez senki, pedig nem gubbasztok a négy fal közt. "

Annyiszor írjátok az átlag nőket...

Mutassatok kérlek egy fotót, amin a láthatatlan átlag nő van. (nem kell személyesnek lenni, jöhet a netről valami ismeretlen képe is)

2017. jún. 11. 11:07
 32/51 anonim ***** válasza:
Átlagos alatt értem én is azt, hogy nem kövér/sovány, hanem vékony, normális/egészséges alkat, nem agyonfestett, cicomázott, nem lohol a divat után, nem csupa mű dolgokkal felpakolt nő.
2017. jún. 11. 11:18
 33/51 anonim ***** válasza:
63%

"Átlagos alatt értem én is azt, hogy nem kövér/sovány, hanem vékony, normális/egészséges alkat, nem agyonfestett, cicomázott, nem lohol a divat után, nem csupa mű dolgokkal felpakolt nő."

Ezzel kb leírtad azt a nőt, aki felkelti a figyelmem.

És a férfi ismerőseim többsége is ilyen nőre vágyik, ilyen nővel él, ilyen nőt vett feleségül.

Ok, mi nem vagyunk buliban hordázós, pasik, ha sportolunk, akkor sem az edzőterem gyúrós szekciójában fogsz velünk találkozni, és hát igen... egyikünk sem igazi címlap pasi (azzal együtt, hogy nem elhízott, nem buta, nem igénytelen férfiakról beszélek)

2017. jún. 11. 11:22
 34/51 anonim ***** válasza:
48%

"Ezzel szemben, ha egy palira ráír 5 nő, azok jó eséllyel mind komolyabbat szeretnének tőle."

Ez elképzelhető, csak a valóságban ilyen nem létezik. A nők soha nem írnak rá a férfiakra, kérdezőnknek konkrétan 2 párja lett tehát még az 5-öt sem érte el. Én kb fél évig voltam fent Tinderen, lett vagy 60-70 párom abból 1x!!!! volt olyan, hogy rám írt a lány. Többinél mind én kezdeményeztem, sokszor választ sem kaptam, de azért összejött pár randi.

A másik dolog amit meg nem tudok felfogni: a nők állandóan azt hajtogatják, hogy "dehát az összes férfi csak és kizárólag a szexre hajt, így nem lehet ismerkedni!4!!"

Mivan???? Honnan tudják ezt így egyből megállapítani?

Ezt kb így képzelem el:

Férfi: Szia!:)

Nő: "nem hiszem el, még egy férfi aki csak meg akar dugni mekkora disznó, inkább nem is válaszolok"

Másfelől mi rossz van a szexben? Mármint nyilván csak olyan férfiakkal feküdnek le, akik bejönnek nekik (legalább külsőre), nem kötelező lefeküdniük minden szembejövő férfival. Aztán ha utána nem akar kapcsolatot? Volt egy jó éjszakád egy vonzó férfival, mi ami ennyire rossz ebben nem értem..

2017. jún. 11. 11:25
 35/51 anonim ***** válasza:
71%

"A másik dolog amit meg nem tudok felfogni: a nők állandóan azt hajtogatják, hogy "dehát az összes férfi csak és kizárólag a szexre hajt, így nem lehet ismerkedni!4!!" "

Ennek az az oka, hogy 2 részre osztják a férfiakat.

Az átlagot már eleve a fotó alapján kiszórják (hányszor hallod, hogy sehol egy helyes pasi), így aztán róluk 0 véleményük van.

A komolyabb energiabefektetés nélkül minden ujjukra 2 nőt kapó, emiatt a nőket és a kapcsolatokat nem túl komolyan vevő férfiakkal megismerkednek, és tapasztalják, hogy gyakorlatilag csak az azonnali, energiabefektetés nélküli szexre hajt a srác, így aztán elhajtják.

Majd a végén a 2. csoporttal szerzett tapasztalatokat általánosítják az első csoportra is, akik közül ugyan soha eggyel sem randiztak, de miért lennének mások, mint azok, akikkel a tapasztalataikat szerezték?

2017. jún. 11. 11:30
 36/51 anonim ***** válasza:

33# ez nagyszerű :-) bár ezek szerint te, a barátaidat, és hasonló gondolkodású férfiak nagyon nem egy helyre járunk. :-P

Nem csak a bulikra gondoltam, pláne nem az edzőtermekben megforduló emberekre.. Csak a bulikban legalább valaki, ha nem is az, és azért, akire várok, megszólít.

Különböző rendezvényeken (túra, kirándulás, ilyen-olyan napok, városi fesztiválok..) még csak nem is közeledik senki felém vagy a barátnők felé. Vagy ezek sem jó helyszínek lennének?

De akkor még mi alkalmas az ismerkedésre?

Én személyesenv bárhol el tudnám képzelni.

N

2017. jún. 11. 11:44
 37/51 anonim ***** válasza:
48%

"Különböző rendezvényeken (túra, kirándulás, ilyen-olyan napok, városi fesztiválok..) még csak nem is közeledik senki felém vagy a barátnők felé. Vagy ezek sem jó helyszínek lennének?"

Hát... a helyszínek alapján vagy más próbáltunk ismerkedni, vagy nem aggódom, mert előbb utóbb összeakadunk ;)

2017. jún. 11. 11:48
 38/51 anonim ***** válasza:
44%
:-D akkor továbbra is résen leszek ;-)
2017. jún. 11. 11:50
 39/51 anonim ***** válasza:
51%

Egyébként viccet félretéve, a túrázós/kirándulós lányok mindig népszerűek, mert kevés lány szeret a hűvösvölgyi Nagyrétnél jobban túrázni (nem bírja a magassarkújuk, és a sminkjük :))

És ott ismerkedni is könnyű, mert "össze vagytok zárva" pár órára az erdőbe, így "jobb híján" lehet beszélgetni, ami manapság szintén nem túl divatos ismerkedési forma.

2017. jún. 11. 11:56
 40/51 anonim ***** válasza:
Hú de gyorsan le 0%-oztak kinél talált be ennyire a hozzászólásom? :D
2017. jún. 11. 11:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!