Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz elismerni, hogy nőként sokkal könnyebb ismerkedni?
Tudom, provokatív a cím. Azzal is tisztában vagyok, hogy itt, a gyk-n kényes helyzet alakult ki a nőgyűlölő lúzerek, valamint a tőlük minden áron elhatárolódni kívánó férfiak, illetve a nők között. Nos, én nem vagyok nőgyűlölő. Szeretem édesanyámat, volt több kapcsolatom is szép, okos lányokkal meg minden. Tudom, lesznek, akik nem hisznek nekem, de azért leírtam.
A kérdést az ihlette, hogy regisztráltam Tinderre. Itt nyilván elhangzik majd, hogy hűha, az szexpartner kereső, így megy úgy. Nos, nem igazán. Illetve nem kizárólag, főleg itthon. Szóval egy ideje fent vagyok, eddig 2, azaz kettő match-em volt, pedig nem válogatok "túl" sokat. Jó, nem vagyok egy nagy szám külsőre, szóval annyira nem is lepett meg az eredmény, ha a netes, csak kép alapján történő ismerkedésből indulok ki.
A lényeg, hogy nézegettem a profilokat (minden bemutatkozást elolvasok), és találtam egy csúnyácska lányt. Nem szabályos fogsor, egérszerű arc... A bemutatkozása: "Ha match, akkor valami jó szöveggel indíts, különben nincs esélyed ;)". Csak viccből jobbra húztam. Természetesen nem lett match.
Viszont felbuzdulva a helyzeten — tudom, vesztes vagyok élet nélkül — készítettem egy kamu Facebook-profilt. Regisztráltam Tinderre (és megerősítettem a számomat, gondolom, ez valami biztonsági dolog, ha az embernek nincsenek barátai fb-n) egy csúnya, kövérebb lány képével, amit a neten találtam. Az eredmény: elképesztő. Gyakorlatilag minden második, de rosszabb esetben harmadik férfivel match volt. Mindez a regisztráció után 10-15 perccel, szóval a későbbiekre nem is vártam. A férfiak kb. 30-40%-a rögtön írt is! Persze nem hülyítettem senkit, töröltem a regit.
És ez csak Tinder. Az ember elmegy egy szórakozóhelyre, ott is sokkal több a srác. Meg na, igazából itt is, sőt, az összes chat oldalon.
A kérdés: miért nem lehet elismerni, hogy a nőknek sokkal könnyebb az ismerkedés? Tudom, persze, bőség zavara. De nem könnyebb a bőségből választan, mint nullából választani egyet? :) Mert ilyen a különbség. És persze, tudom: az élet sok területén nagyságrendekkel nehezebb a nőknek, nem tagadom. Viszont tényleg ennyire nehéz lenne elismerni, hogy igenis könnyebb nőként ismerkedni?
Először is: bizonyítékot.
Másodszor: nem láttad a napokban elszaporodott dagadt nős kérdéseket, amiben leírják, hogy bszni jó, de fúj ronda bálna?
Bszki, a neten minden kamu. Lehet, hogy engem is viccből kreált valaki. Lehet, hogy egy sim vagyok.
1) 100-ból jóval nagyobb eséllyel találsz olyat, akivel megéri összejönni, mint mondjuk 5-ből... Nem?
2) Ha bizonyítékot szeretnél, próbáld ki! Ingyen van, és vicces lesz, hidd el. :D És nem, nem csak neten van így; szórakozóhelyeken is sokkal több a férfi.
Nem járok szórakozóhelyekre, és nem fogom letölteni a tindert, bszki, ezer jobb módon el tudom ütni az időmet.
Ha állítasz valamit, bizonyítsd. Screenshot-okkal, egyéb módon. Mai kütyükkel könnyű.
Ne haragudj már de megint férfiként írkálsz arról, hogy a nők mit gondolnak, mit akarnak, mit szeretnének.
Ki a franc akar ismerkedni egy 100 fős csordából akik közül 90% szexre hajt.
"Ki a franc akar ismerkedni egy 100 fős csordából akik közül 90% szexre hajt."
Igen, ez pont 10 főt jelent, aki meg nem csak arra... Nyilván itt sem garantált semmi, de még mindig sokkal jobb a helyzet, mint ahol az egész "minta" 5 főből áll! Nem?
Amúgy: a Tindert letölteni is ingyenes. Visszamenőlegesen nem tudok screenshotokat csinálni, bármennyire is ingyen lenne. Te viszont kipróbálhatod; ha más eredményre jutsz, megoszthatod velünk. Hajrá!
Ha nem tudod kiszűrni biztonsággal, akkor is jobb helyzetben vagy, ha 100-an akarnak, mintha 5-en adnak egyáltalán esélyt, és ott is "kreatívnak" kell lenned, és az első egy-két mondatban felkelteni a nő kérdeklődését — mert ugye 100-ból csak egy vagy.
Ha folyamatos utánpótlásod van a másik nemből, akkor megteheted, hogy lassúra veszed a tempót; ha lelép, lelép. Ha viszont örülsz, hogy egy-egy lány szóba áll veled, akkor SOKKAL nehezebb a dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!