Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudunk merünk szoktunk tudunk élőben ismerkedni? (Én sem merek)

Figyelt kérdés
Itt minden a társkeresési problémák témában minden 5. kérdésben felmerül...hogy nem merek élőben ismerkedni., mit mondjak?,hogy menjek oda hozzá? Társkereső oldalakon minden 30. lánynál ott a széria szöveg: "azért regisztráltam ide mert nem futunk össze az utcán nem toljuk egymásnak a bevásárló kocsit, nem sétáltatunk együtt kutyát, nem kapsz el ha elájulok"...biztos ismeritek ...De hölgyeim millió pasival találkoztok az utcán a szingli pasik nem barátnővel járnak bevásárolni ( a szerencsétlenje anyucival). Na de tényleg ki mitől fél vagy miért nem szokott élőben ismerkedni?

2017. jún. 4. 15:42
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
#12 itteni divatos szóval élve: abból friendzóne lesz gyakran
2017. jún. 4. 16:53
 22/36 anonim ***** válasza:
44%

"#12 itteni divatos szóval élve: abból friendzóne lesz gyakran"

Csak akkor lesz friendzone, ha közben nem mutatod ki, hogy vonzó számodra a nő, nem mutatsz érdeklődést iránta, mint nő. Nem "kóstolgatod", nem flörtölsz vele. Simán lehet egy nővel úgy flörtölni, hogy nem könyörgős vagy, nem rámenős, és közben még ki is nyilvánítod, hogy nem akarsz a barátja lenni.

2017. jún. 4. 16:58
 23/36 A kérdező kommentje:
#15 lányok köztudottan (digitálisan is ) cserfesebbek tehát szintén telefonba mélyednek vagy telefonálnak vagy muszáj a kedvenc zenéjüket hallgatni mert hát úgy tudják az utcai tömeget túlélni...Igazad van amit írtál, csak lányokra még igazabb.
2017. jún. 4. 16:59
 24/36 anonim ***** válasza:
70%
23: A metrón az emberek 90%-a kötyüb@@@zirgáló. Ez nem gender kérdés, hanem össztársadalmi.
2017. jún. 4. 17:03
 25/36 A kérdező kommentje:
Összefoglalva: szépeknek áll a világ és ha valaki még bátor is mellé talán halad valamire.
2017. jún. 4. 17:04
 26/36 anonim ***** válasza:
71%
15-ös,igazad van.Szetintem nem lenne gáz az utcán/boltban bárhol ismerkedés,persze kérdés,hogy ki és pláne milyen stílusban...De ma mindenki már csak a telefonját buzulja.Igaz én is de,de valami jóképű pasas igazán megkocogtathatná a vállam a metrón egyszer munkából hazajövet :D
2017. jún. 4. 17:23
 27/36 anonim ***** válasza:
55%

Legtöbb pasasnak aki nem tud ismerkedni, van egy kis kommunikációs problémája. ezen pedig gyakorlással lehet segíteni.

Akkor lehet nagyobb a gond, mikor barát sem nagyon van, nincs kivel amúgy sem beszélgetni. Ilyen helyzetben nagyon befelé fordulóvá válhat az ember, amiből nehezen van kiút.

2017. jún. 4. 17:26
 28/36 A kérdező kommentje:
Igazad van 27es. Nekem is kicsit hanyagolódnak a barátok ha van valakim, de sajnos ez fordítva is igaz.
2017. jún. 4. 17:33
 29/36 anonim ***** válasza:
74%

Elmeselem neked, hogy en egy nagyobb varos melletti kicsi faluban elek. Negy eve lakom itt, Tinderen ismerkedtem meg egy sraccal akivel utan randizgattunk. Itt lakik ö is a faluban. Negy ev alatt egyetlen egyszer sem talalkoztunk ( legalabbis egyikünk sem emlekszik ra.) Azota persze többször összefutottunk veletlenül, de amugy varhattam volna, akar örökke is, hogy megszolitson.

Olyan sracokkal akik ket vagy harom varossal arrebb laknak, hogyan talalkoztam volna veletlenül? Eljarok dolgozni, utana haza, max. kutyat setaltatok neha, baratokhoz jarok at, sportolni olyan helyre jarok ami kifejezetten nöi sport, hol egy hogyan ismerkedjek? En örülök, hogy a neten van ra lehetösegem ä, különben eleg sz@rul allnanak a dolgaim.

2017. jún. 4. 17:53
 30/36 anonim ***** válasza:
#29: Végre egy pozítív válasz. Jók az ilyen sztorik.
2017. jún. 4. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!