Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudunk merünk szoktunk tudunk élőben ismerkedni? (Én sem merek)
"#12 itteni divatos szóval élve: abból friendzóne lesz gyakran"
Csak akkor lesz friendzone, ha közben nem mutatod ki, hogy vonzó számodra a nő, nem mutatsz érdeklődést iránta, mint nő. Nem "kóstolgatod", nem flörtölsz vele. Simán lehet egy nővel úgy flörtölni, hogy nem könyörgős vagy, nem rámenős, és közben még ki is nyilvánítod, hogy nem akarsz a barátja lenni.
Legtöbb pasasnak aki nem tud ismerkedni, van egy kis kommunikációs problémája. ezen pedig gyakorlással lehet segíteni.
Akkor lehet nagyobb a gond, mikor barát sem nagyon van, nincs kivel amúgy sem beszélgetni. Ilyen helyzetben nagyon befelé fordulóvá válhat az ember, amiből nehezen van kiút.
Elmeselem neked, hogy en egy nagyobb varos melletti kicsi faluban elek. Negy eve lakom itt, Tinderen ismerkedtem meg egy sraccal akivel utan randizgattunk. Itt lakik ö is a faluban. Negy ev alatt egyetlen egyszer sem talalkoztunk ( legalabbis egyikünk sem emlekszik ra.) Azota persze többször összefutottunk veletlenül, de amugy varhattam volna, akar örökke is, hogy megszolitson.
Olyan sracokkal akik ket vagy harom varossal arrebb laknak, hogyan talalkoztam volna veletlenül? Eljarok dolgozni, utana haza, max. kutyat setaltatok neha, baratokhoz jarok at, sportolni olyan helyre jarok ami kifejezetten nöi sport, hol egy hogyan ismerkedjek? En örülök, hogy a neten van ra lehetösegem ä, különben eleg sz@rul allnanak a dolgaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!