Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudunk merünk szoktunk tudunk élőben ismerkedni? (Én sem merek)
Szerintem sok lány cikinek tartja az utcán, tescoban, stb ismerkedést. Pedig ha már nem járok suliba és a munkahelyen sincsenek nők, akkor hol ismerkedjünk?
Férfiként így látom.
Nők, lányok véleménye,
Ezzel egy hatalmas baj van. Mégpedig, hogy "a nők" (legalábbis a netre gyakran járók), kizártnak mondanak minden lehetőséget.
Itteni és más fórumok alapján, nem szabad ismerkendni:
- boltban
- tömegközlekedési eszközön
- repülőgépen
- színházban
- moziban
- utcán
- templomban
- temetőben
- gyógyszertárban
- sztk-ban
- plázában
- váróteremben
- raktárban
- bankban
- internetes oldalakon, kivéve ami direkt ezért van
- munkában
- edzőteremben
- szeméttelepen
- sorban
- kormányhivatalban
- autómosóban
- benzinkúton
- hangszerboltban
- aluljáróban
- felüljárón
- roncstelepen
- parkban
- strandon
- szigeten
- parton
Stb. bővülő a lista.
Csak akkor mégis hogy? Azon a 3 szakadt netes oldalon?
Amúgy te gyakran ismételsz meg szavakat gyakran?
-.-
Én egy nagy gyárban dolgozok, az összlétszám kb 2500 fő.
Mit mondjak...
Vannak szép nők, vannak jó nők, vannak okos nők, vannak szép és okos nő, vannak jó és okos nők, meg persze vannak buta pichák is szép számmal.
Csakhogy a "használhatóbbak" foglaltak, aki meg nem foglalt, azok meg kb semmire se jók :|
És mivel senki homlokára sincs odaírva, hogy szabad vagyok, így azért elég ciki tud lenni, ha bepróbálkozok és aztán kiderül, hogy férje van és vele dolgozok együtt ezután is...
Neki is ciki, mert mit tegyen és mit ne, hogy ne vegye senki közeledésnek, pláne egy ilyen bepróbálkozás után, meg nekem is ciki, ugyanezen okból, hogy mit és hogy tegyek vagy hogy ne, hogy ne rámászásnak vegye később...
Ne úgy akarj odamenni, hogy ez a folyamat megy le benned:
1. Húha ott a lány, húha oda kéne menni, húha
2. Na jó indulok, húha, húha, mit mondok húha
3. Szia.. Visszaköszön. húhaa kéne valami eredeti, húha.. mizu?
Nem, ne így. Egyébként nem mindenkinek való az, hogy meglátod, aztán spontán odamész, valószínű neked se. Beszélgess lányokkal teljesen közömbös helyeken. Vonaton, ha késik a vonat, lehet szidni a Mávot, sorban állás közben, bárhol. Így rutint szerzel, és rájössz, hogy ők sem ufók, és nem fog annyira nagy dolog lenni, hogy idegen lánnyal beszélgetsz. Ha feszengsz a szórakozóhelyes, direkt ismerkedéstől, akkor ne menj oda addig, amíg nem lesz természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!