Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell ismerkedni?

Figyelt kérdés
Gyakran van problémám verbális és nonverbális jelek értelmezésében, ami nehézséget okoz a kommunikációban. Gondolkoztam online társkeresésen, és néztem itteni kérdéseket, de leginkább csak magukat átlagosnak nevező lúzerek panaszkodnak, ezért fogalmam sincs az milyen valójában. Értékes fiatal férfi hol keresse párját (21)? Egyetemen tanulok nehéz, reál szakon, ez a csoporttársaimat is megterheli, ők sem tudnak ismerkedni. Nyilván ennek megvan a párja lányok esetén is, mondjuk orvosoknál, pszichológusoknál stb. Szívesen ismerkednék velük is akár online vagy személyesen. Közeleg a nyár, és szeretném kihasználni a szünetet. Szívesen ismerkednék emellett/ezzel együtt emberekkel csak úgy, ez nekem megy. Milyen tevékenységeket tudnátok ajánlani. Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. máj. 30. 19:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem elősször kellene egy baráti kör. Velkük elmehetsz bulizni meg ilyenek. Ők ismernek másokat akiket bemutatnak neked a többi már nem lesz nehéz. Nem hiszem, hogy a nulláról rögtön ismerkedned kellene mindenkivel.
2017. máj. 30. 19:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Milyen szakon tanulsz?
2017. máj. 30. 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:
A nyári fesztiválokon (volt,sound,sziget,stb) általában könnyű az ismerkedés,és kialakulhat futó vagy komoly kapcsolat is.. de nyáron szerencsére rengeteget lehet partyzni,és minden ilyen alkalom egyúttal alkalom az ismerkedésre is..csak el kell járni,és nem otthon ülni :)
2017. máj. 30. 19:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Alapvetően nem a bulizós emberek érdekelnek.
2017. máj. 31. 11:30
 5/7 anonim ***** válasza:

nincsenek a szakodon lányok, hasonló érdeklődési körrel?

akármilyen elfoglaltak is, mindenkinek van igénye egy társra

2017. júl. 13. 03:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Persze hogy van (igénye). Van vagy 5 mindenestül, de nem is akarok ittenivel megismerkedni, nekem az elég (és fontos), hogy szereti azt amit tanul. Társkeresőn gondolkozom, nem hiszem hogy olyan katasztrofális, mint ahogy itt sokan sírnak, meg amúgy sem veszítek vele semmit.
2017. júl. 17. 16:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem vált be, de lehet neked fiúként szerencséd lesz. :)

Az én tapasztalatom szerint nem ez a gondolkodásmód az elterjedt se a társkeresőn, se úgy általában sajnos.

2017. júl. 17. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!