Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha kiírom a társkereső adatlap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kiírom a társkereső adatlapomra, hogy csak olyan lányokkal szeretnék ismerkedni, akik falun nőttek fel (legalább 10 éves korukig), az mennyire redukálja le a jelentkezők számát?

Figyelt kérdés
2017. máj. 26. 13:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
És mi az indok? Mert ez így kicsit vicces.
2017. máj. 26. 13:44
 2/19 A kérdező kommentje:
Mert nekik szebb a lelkük és nem olyan anyagiasak meg jobban főznek
2017. máj. 26. 13:45
 3/19 anonim ***** válasza:
69%
XDDDDD
2017. máj. 26. 13:46
 4/19 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem ha ezt megemlítenéd, akkor még a tényleg falun felnőtt lányok sem jelentkeznének.

Értem hogy miért akarod ezt a dolgot, de ÍGY KIÍRNI HÜLYESÉG. A szűrésnek nem az a módszere, hogy leírod ennyire előre, hogy mit akarsz.

Nekem is elég specifikus gondolataim vannak a tökéletes nőről (magasság, hajszín, alkat, viselkedés), mégsem írom ki ezeket így leírva

-egyrészt mert tudom hogy ez taszítaná a nőket, még azokat is akik megfelelnek neki

-másrészt mert simán lehet olyan közt is találok nekem megfelelőt, aki nem esne bele pontosan minden feltételembe

Szóval bocs, de csak nagyon gagyin, bénán, egyszerűen gondolkodsz, ha ezt tényleg kiírnád.

2017. máj. 26. 13:49
 5/19 anonim ***** válasza:
97%
Vidéki lány vagyok, és utálok főzni :D Inkább azt írd ki, olyan lényt keresek, akinek szép a lelke, és finomakat főz, mert ez nem minden falusi lányra igaz ám ;)
2017. máj. 26. 14:08
 6/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Tetszett a kérdésed őszintesége ezért válaszolok:).

Én is kisvárosban/falun nőttem fel, és később kerültem megyeszékhely/fővárosra.

Értem mire gondolsz és semmi gond nincs ezzel, de így nem illik kiírni feltételek közé. (Egyrészt általánosítás, mert rengeteg remek embert találni ennek ellenére is. Másrészt pedig, nah.. falun sincs kolbászból a kerítés.:) Lehetne sorolni példákat vice-versa.)

Bennem ez így rejtett plusz pont, ha kiderül a másikról hogy falusi/kisvárosi:).

De ez alapján nem érdemes szűkíteni úgy gondolom.

Szép napot!

.

2017. máj. 26. 14:14
 7/19 anonim ***** válasza:
96%

14 éves koromig falun laktam, de nem tartozok az önkéntes házicseléd kategóriába, ahogy a legtöbb "falusi" barátnőm sem. Szóval valami más kritériumot találj ki, mert ez így semmi.

Azt írd, hogy a hagyományos családmodell híve vagy, ehhez keresel megfelelő társat. Asszonyt aki melegen tartja a családi tűzhelyet, felneveli a gyerekeket, míg te megteremted a család fenntartásához szükséges körülményeket.

Idézheted, megengedem. =D

2017. máj. 26. 14:14
 8/19 anonim ***** válasza:
50%
Miért tennéd? Úgy értem, ennél még az is jobb szűrő, ha azt írod ki, hogy "normálisakat keresek". Egy városban nevelkedett ember is lehet normális, csak olyan szülő kell mögé, aki értéket adott át neki, foglalkozott vele eleget, vitte a természetbe, játszott vele és kapott az a gyerek elég élményt és szeretetet, amitől nem lett egy primitív suttyó.
2017. máj. 26. 14:22
 9/19 anonim ***** válasza:
89%
Én meg budapesti vagyok, imádok sütni- főzni, házias vagyok és nagyon odaadó barátnő. Na, erre varrj gombot.
2017. máj. 26. 14:28
 10/19 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem pont fordítva van. Én faluról jövök, de nem azt látom, hogy a lányok többsége boldogan átvenné a fakanalat az anyjától. Sokkal inkább vágynak az önállóságra, a karrierre, a szabadabb városi életre. Ellenben mikor bekerültem a "nagyvárosba", ott sokaktól hallottam, hogy sokkal szívesebben költözne vidékre, lenne hagyományos háztartásbeli, mint hogy karriert hajszoljon és gürizzen.
2017. máj. 26. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!