Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha kiírom a társkereső adatlap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kiírom a társkereső adatlapomra, hogy csak olyan lányokkal szeretnék ismerkedni, akik falun nőttek fel (legalább 10 éves korukig), az mennyire redukálja le a jelentkezők számát?

Figyelt kérdés
2017. máj. 26. 13:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Inkább azt írd ki, hogy kedves, aranyos, házias nők írjanak... csak attól hogy vki falun nőtt fel, nem lesz sem kedves, sem házias. Még csak nem is kell hozzá a 21. század, nagyanyám 80+ évesen hunyt el 2007-ben, ő sem volt kedves, aranyos, de iszonyat szarul is főzött mellé. Azt akkor el tudom képzelni, hogy manapság mi folyik ott, ha a '20-as-'40-es években is simán voltak olyan nők falun, akik nem tudtak főzni és nem voltak jólelkűek... és így is volt férjük.
2017. máj. 26. 14:54
 12/19 anonim ***** válasza:
45%

Társkeresőn örülhetsz ha VALAMILYEN nővel beszélgetésbe tudsz keveredni. Ha akármilyen feltételt szabsz, már biztos, hogy nem találsz olyat.

Sokan úgy gondolják, hogy rengeteg nő van fent, és ők biztos sokfélék, de nem így van. A töredékéből válogathatsz, mintha élőben ismerkednél. Akármilyen feltételt szabsz, azzal magadat sz***tod meg. Egy nő marad, aki mindennek megfelel, de ő nem fog tetszeni, vagy messze lakik, vagy csak simán nem fog visszaírni...

2017. máj. 26. 14:54
 13/19 anonim ***** válasza:

A falusi nagyanyám világéletében utált főzni, a másik meg tudott pár egyszerű ételt, de tudod, ami megtermett a kertben, azt ették, meg aminek szezonja volt. Nem volt se változatos, se bonyolult kaja. A falu sem garancia semmire, persze ha feltétel, hogy tudjon tyúkot pucolni, akkor neked sem árt néhány dolog, amivel el tudod kápráztatni.

Ezekkel együtt, jogod van olyan csajra ácsingózni, akit akarsz, legalább vannak elképzeléseid, az jó szerintem.

2017. máj. 26. 15:12
 14/19 anonim ***** válasza:
Ez sokkal többet elárul rólad, mint hinnéd. Inkább ne írd ki. A randin se hozd szóba. Úgy általában felejtsd el ezt.
2017. máj. 26. 15:16
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem anyám falun nőtt fel. Néha szokott főzni.

A testvére még mindig falun lakik, ő életében nem főzött. Azt szokta mondani, az az idő sose fog eljönni, hogy ő fakanalat ragadjon. A férje szokott főzni, vagy az anyja.

Szebb lélekről meg annyit, hogy voltak falusi osztálytársaim, de mind azok a tipikus nagyszájú, bunkó típusok voltak, akik zaklatták a gyengébbeket. A falusi lányok főleg.

2017. máj. 26. 17:11
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem is van ismerősöm,aki tőröl metszett paraszt lány,disznói is voltak a szüleinek és még pocsékul is főz.Apum városban nőtt fel,neki mégis válóok lett volna,ha anyám nem tudna főzni.
2017. máj. 26. 17:16
 17/19 anonim ***** válasza:
En falun nottem fel, dd nem voltam meg disznovagason. Ez hatrany? :DDD (Nem ismerkedek)
2017. máj. 26. 17:30
 18/19 anonim ***** válasza:

Jobban főznek? Manapság falun sem a 10 éves kislányok főznek, nem 1917-et írunk.

Az anyagiasság meg bárkiben meglehet, csak lehet más formában vágyik pluszra, szóval totális hülyeség ez a szűrő.

2017. máj. 26. 22:37
 19/19 anonim ***** válasza:
Kérdés, milyen vonzáskörzetben és hol keresel. Ha Budapesten, akkor eléggé le fog redukálódni a merítés. Ha vmi falu környékén, akkor annyira nem. Amúgy meg sztem kicsit naiv mesekönyv-elgondolás, hogy a falusi lányok annyira jólelkűek, kevéssé anyagiasak meg háziasak... somogyi kis faluban élt nagyanyám sem akart már az urára főzni és lusta volt, mint a sz..., túltett összes modern, 21. századi pesti nőismerősömön. És az én tapasztalatom pluszban az, hogy, lehet lepontozni, a legaljasabb, legbeképzeltebb nők, akiket ismerek, a faluról városba felkapaszkodottak, mert fenn tartják az orrukat, hogy ők már Valakik, nagyvárosi dámák csak azért, mert felköltöztek.
2024. júl. 1. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!