Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen személyiségű srácként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen személyiségű srácként hol tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés
Külsőmmel nem hiszem hogy baj lenne,nem vagyok kigyúrt,de túlsúlyos se,de csont vékony se.Alapvetően én ez otthon ülős srác vagyok,persze ki szoktam mozdulni,néha eljárok a haverokkal buliba,de tényleg csak ritkán mert nagyon gyorsan kiütik magukat.Kicsit hallgatag vagyok,csak akkor beszélek ha értelmesen is hozzá tudok szólni az adott témához,exem révén volt csalódásom,így nehezen alakul ki a bizalom,de nem vagyok annyira távolságtartó se.Senki se tökéletes ami rossz bennem hogy indulatos vagyok és olyankor nagyon csúnyán tudok beszélni,de ehhez nagyon fel kell húzni.
2017. jún. 2. 23:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag bárhol, ahol mások.
2017. jún. 2. 23:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Szóval olyan vagy,mint az emberek 99%-a. így bárhol.
2017. jún. 2. 23:54
 3/6 anonim ***** válasza:

A közeledben biztost van olyan akivel komolyra fordíthatnád..ismerős,ismerősök ismerosei..de ha otthon ülsz egésznap akkor nehezebb dolgod lehet mivel a társkereső oldalak nem valami megnyero.

Hány éves vagy és egyébként?

2017. jún. 3. 02:32
 4/6 A kérdező kommentje:
21,nem csak otthon ülők,írtam hogy néha bejárok a városba,szórakozó helyre,de olyan lány nem kell akitől személyit kell elkérni mert olyan fiatal :D Ismerősi körben most hirtelen egy lány jut eszembe olyan,de ő most épp foglalt,meg hát nem éppen megbízható ember :D
2017. jún. 3. 09:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Az előző kommentelo vagyok:

Nos.. ne kergesd a szerelmet majd megtalál.. nem célszerű már az első csajban aki épp szembejön a barátnő hozzávalókat kutatni:)

21/L

2017. jún. 11. 22:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát elismerem nagyon keresem a szerelmet az exem óta :D
2017. jún. 11. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!