INTJ személyiségű csajok (már ha van itt ilyen és mond ez valakinek valamit) nehezen tudtok ismerkedni agy kapcsolatokat kialakítani?
Jöhet konkrét példa is.
21 F (szintén INTJ)
*agy=vagy
nem mindegy :D
Tudom mi az és én a nők 0.5% a igenis INTJ :D
Eddig egy igaz szerelmem volt, és ha ismerkedés az elején nagyon nehéz
4-es
Semmi gond, nyugodtan, férfiak is írhatnak de elsődlegesen a lány INTJ-kre lennék kíváncsi. :)
Igen, én is az vagyok, és igaza volt valamelyik előttem szólónak, hogy inkább a barátságkötés, kapcsolatkialakítás, érzelmek komolyan vevése és kifejezése a nehéz, nem annyira az ismerkedés. És nekem is nagyon kevés ember szokott annyira nem unszimpatikus lenni, hogy keressem a társaságát, legtöbbször kell legalább 2-3 találkozás, mélyebb beszélgetés, hogy valakiben jobban megbízzak.
A kérdezővel meg abban értek egyet, hogy nekem sem túl nagy az empátiám, eléggé hideg természetű vagyok, de engem is érdekel mások mit hisznek, gondolnak, éreznek és minden mozdulatra, reakcióra, kimondott szóra keresem a magyarázatot, előzményt, okot. :)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!