INTJ személyiségű csajok (már ha van itt ilyen és mond ez valakinek valamit) nehezen tudtok ismerkedni agy kapcsolatokat kialakítani?
Jöhet konkrét példa is.
21 F (szintén INTJ)
A facebook-ot bojkottálom (abból az indoklásból: Zuckerbergnek és kis barátainak mi köze az IRL adataimhoz? És ahhoz, hogy kikkel tartom a kapcsolatot?) Elég fura, hogy INTJ emberekben láthatóan nincs meg ez az őskocka gyanakvás a social networking iránt!
(Elnézést, ha ez off lenne, és megsérteni sem szándékoztam semmit. Ez csak a szubjektív véleményem.)
facebook-os csoportot nemigen szeretnék :(
de kíváncsian várom h ebből mi fog kisülni :)
Az első válaszolóval egyetértek. Kevés értelmes ember létezik, és ezért nem látom értelmét, hogy megszólaljak vagy hozzájuk szóljak. Az ismerkedés ezért nehéz, mert NAGYON kevés INTJ vesz körül. A többi személyiségü ember mint pl. az ENFP férreérti ezt a helyzetet és agyilag visszamaradottnak tekint (tapasztalat).
L/16 INTJ :)
8#
És hol az a pont ahol elakadsz? Csak nem az, amikor le kéne kapni végre a csajt?
A klubbal kapcsolatban az jutott eszembe egyből, hogy a csini INTJ csajok csak barátkozni akarnak majd ott, tekintve, hogy itt majd mindegyik azt válaszolta, hogy pasi van millió barát meg 1 se..
Az INTJ férfiaknak meg ha magamból indulok ki fordítva van. Haver barát van bőven, csaj meg mint víz a sivatagban.
Bár nem tudom biztosen, ebben eltérek-e a többi INTJ csávótól.
Szóval sztem hosszútávon egynemű lesz a projekt, ha lesz.
32/F
ismerkedni nem kimondottan nehéz, azt leszámítva, hogy én nem szoktam csak úgy odamenni valakihez, hogy az időjárásról beszéljek vele. ha beszélgetek, akkor valami értelmes témáról szoktam, de arra természetesen nincs semmi garancia, hogy a (számomra még ismeretlen) illetőt is érdeklik azok a témák, amik engem.
megtartani egy kapcsolatot szintén nehéz nekem, mert nem olyan típus vagyok, aki csak azért kapcsolatba lép valakivel, mert unatkozik, vagy mert két mondatot akar vele beszélni puszta jelzésként, hogy még nem merült feledésbe. ráadásul ha valakin észreveszem, hogy igazából egy idióta, akivel nem lehet értelmesen beszélgetni, akkor könyörtelenül "megszabadulok" tőle, hogy így mondjam. érzelmileg nem visel meg a dolog, mert a szememben egy értéktelen kapcsolatot vesztek el, ami talán sosem volt meg igazán. szóval bánni nem bánom.
olyanok társaságát szoktam keresni inkább, akik szellemileg próbára tesznek - az ilyen emberek olyanok számomra, mint a friss levegő. ha valakivel lehet egy jót veszekedni (mondjuk egy pszichológiai vagy morális kérdésről), akkor az az én emberem. de ilyeneket is nehéz találni manapság.
szóval összegezve: igen, nekem nehéz.
INTJ, 5w6, 18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!