Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » INTJ személyiségű csajok (már...

INTJ személyiségű csajok (már ha van itt ilyen és mond ez valakinek valamit) nehezen tudtok ismerkedni agy kapcsolatokat kialakítani?

Figyelt kérdés

Jöhet konkrét példa is.

21 F (szintén INTJ)

2014. jan. 10. 22:59
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
64%

Igen. Ez jellemző.

Nehezen oldódok emberek között, nehezen találok közös témát, és nagyon-nagyon sok idő - meg elszánás - kell ahhoz, hogy rokonszenvet tudjak érezni bárki irányában is, vagy hogy elérjem, hogy mások megkedveljenek.

A suliban sem voltam népszerű (kivéve, ha valakinek segítségre volt szüksége matekból vagy kémiából, ehhehehe...)

VISZONT mély és tartalmas ismeretségeket szeretek kialakítani. Csak 2...3 közeli barát, de hozzájuk tényleg igazán kötődök, és ha kell, akár hajnali háromkor is felhívhatnak, amennyiben valami gondjuk van. Nem nyálzással meg jófejkedéssel igyekszek segíteni, hanem konkrét dolgokkal - legyen az akár praktikus ötlet, vagy valami.

Párkapcsolattal is ugyanez a helyzet: csak mély és hosszú távú dolgot tudtam mindig is elképzelni, a futó kapcsolatokat meg a hódítgatást soha nem értettem. Megfelelő partnerrel szemben nagyon is meg tudok nyílni és képes vagyok érzelmeket kifejezni.

Ez a tulajdonság helyzettől függően előnyös vagy hátrányos.

Ha megfelelő partnereket találsz ehhez, akkor nagyon jó.

A barátgyűjtő, népszerűséghajhászó emberekkel talán nehezebb - én legalábbis úgy élem meg az ilyeneket, akkor is, ha jó arcok, hogy nem igazán vagyok különleges a számukra, bárki mással ugyanígy ellazáskodnának...

2014. jan. 14. 15:07
 12/29 anonim válasza:
nagyon nehezen...bár én nem is nagyon igénylem más emberek társaságát:D főleg mert untatnak meg állandóan ilyen tipikus hülyeségekről beszélnek. pl. kit érdekel, hogy melyiknek mennyi pasija volt vagy csaja? na engem nem. meg bunkónak tartanak általában, pedig csak az igazat szoktam közölni:D..szóval szerintem nehéz normális kapcsolatot kialakítani, de ez lehet barátság, szerelem akármi.
2014. jan. 19. 19:06
 13/29 A kérdező kommentje:
jó látni h nem vagyok egyedül :)
2014. jan. 19. 21:52
 14/29 anonim válasza:
Benne lennétek egy INT* közösség létrehozásában? Szerintem tök jól meg lehetne csinálni.
2014. jan. 20. 14:00
 15/29 A kérdező kommentje:
én igen, pl összehozhatnánk egy skype csoportot :)
2014. jan. 20. 14:07
 16/29 anonim válasza:
Szuper lenne! :)
2014. jan. 20. 15:16
 17/29 A kérdező kommentje:

ha lesz minimum 5 jelentkező akkor megcsinálom a skype csoportot :)

akit érdekel az nekem küldje az azonosítóját, de más is csinálhat csoportot, és akkor én leszek az első jelentkező oda :D

2014. jan. 20. 15:27
 18/29 anonim válasza:
Monnyuk nem Skype-ban gondolkoztam, hanem saját website-ban - ahová minden INTJ kolléga küldhet cikkeket és agymeneteket - meg fórumban, ahol rághatjuk egymás fülét.
2014. jan. 20. 15:43
 19/29 A kérdező kommentje:
vhol láttam már ilyen oldalt, am meg elég nagy meló lenne 1 saját oldalt üzemeltetni :)
2014. jan. 20. 15:46
 20/29 anonim válasza:

Magyarul van egy lélektani típusos oldal, de az nem INTJ-specifikus.

Egyébként félig a munkám és félig a hobbim a website-ok üzemeltetése :)

2014. jan. 20. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!