Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti eltudnátok magatok mellé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti eltudnátok magatok mellé képzelni egy ilyen személyiségű embert?

Figyelt kérdés

Egyfajta mondhatni művész személyiségű férfit/nőt.

Magának való, kilóg a sorból, nincsenek/kevés barátjai vannak, szórakozni csak ritkán jár vagy egyáltalán nem, inkább előnyben részesíti az olyan programokat, mint a túrázás, múzeumlátogatás, vagy koncert.

Veled sokat tud beszélgetni, de a közösségben csendes inkább, és nem hangadó, esetleg félrevonul.

2017. márc. 24. 19:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A legjobb.
2017. márc. 24. 19:05
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok, de az utolsó szó, amivel körülírnám magam, a "művész" lenne. Mi ebben a művészet?
2017. márc. 24. 19:07
 3/16 anonim ***** válasza:

Művész személyiségű emberek között is vannak különbségek. Párom hasonló beállítottságú, és minden oké vele.

Munkahelyem is van egy hasonló beállítottságú személy, vele meg nem jövök ki jól. Túlságosan sértődékeny, azt hiszi, hogy csak neki lehet igaza, vannak dolgok, amiben csőlátású.

Szóval, nincs veled semmi probléma. :)

2017. márc. 24. 19:07
 4/16 anonim ***** válasza:
ja, bár kétlem, hogy találok ilyen nőt.. és ő majd pont engem akar.
2017. márc. 24. 19:10
 5/16 anonim ***** válasza:
Legjobb.
2017. márc. 24. 19:13
 6/16 anonim ***** válasza:
Bár millió ilyen van és kijövök 2-el...Ez sok mindentől függ.
2017. márc. 24. 19:13
 7/16 anonim ***** válasza:
Én ilyen személyiség vagyok, és vonz is, ha a másik is ilyen, de nem tudom, hogy párkapcsolati szinten mennyire működhet. Bár szerintem nagyon jó érzés, amikor azt érezzük, hogy ketten vagyunk a világ ellen :)
2017. márc. 24. 19:22
 8/16 anonim ***** válasza:

El tudnám, mert én is ilyen vagyok, bár nem tartom magam művész típusnak, de a többi stimmel.

Kettesben, esetleg egy szűkebb, kis baráti társaságban én is tudok beszélni, de ahol kevés az ismerős, ott inkább csendben vagyok. Emiatt kevés barátom is van, de ők legalább tényleg azok.

Ma munkában pont emiatt piszkáltak, hogy miért nem járok el minden hétvégén bulizni és inni. Kinőttem már a diszkós korszakból, számomra többet jelent egy hétvégés kiruccanás valahova, akár természetbe, akár csak egy másik városba, vagy épp egy bringatúra.

30F

2017. márc. 24. 19:33
 9/16 A kérdező kommentje:

"ketten vagyunk a világ ellen"

De szerintem igazából mindenki a világ ellen van, nem?

Ki az, aki azt támogatja, amerre jelenleg a világ halad? Szerintem senki, mert mindenki a saját ideológiáját szeretné látni.

2017. márc. 24. 19:33
 10/16 anonim ***** válasza:
4%

Nem mert uncsi lenne. A taho, paraszt pasikat akik nagyszajuak, viccesek, egyenisegek jobban preferalom, mert en is ilyen vagyok.

Ez amit leirtal ezek a csendes lelki serult pszichopatak akik gyulolik a vilagot.

2017. márc. 24. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!