Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti eltudnátok magatok mellé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti eltudnátok magatok mellé képzelni egy ilyen személyiségű embert?

Figyelt kérdés

Egyfajta mondhatni művész személyiségű férfit/nőt.

Magának való, kilóg a sorból, nincsenek/kevés barátjai vannak, szórakozni csak ritkán jár vagy egyáltalán nem, inkább előnyben részesíti az olyan programokat, mint a túrázás, múzeumlátogatás, vagy koncert.

Veled sokat tud beszélgetni, de a közösségben csendes inkább, és nem hangadó, esetleg félrevonul.

2017. márc. 24. 19:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én pont ilyen vagyok és az eddigi kapcsolataimban pont ezekért tartottak unalmasnak, pedig attól, hogy művész vagyok és nem bulizok, még tudok szórakoztató lenni, lételemem a humor.

36/N

2017. márc. 24. 19:56
 12/16 anonim ***** válasza:

Én valamiért nagyon vonzódok az ilyen művészlélek, kívülálló, lázadó személyiségű csajokhoz.

De persze ez nem feltétlenül jelent csendességet, meg visszahúzódást.

De amúgy ja, el tudnék képzelni ilyen csajt, mi az, hogy.

2017. márc. 24. 19:56
 13/16 anonim ***** válasza:

jé ez én vagyok

amúgy miért is ne? ha másban is passzolunk akkor simán

2017. márc. 24. 20:24
 14/16 anonim ***** válasza:

Naja, a leírásnak mi köze a művészlelkekhez? Én is olyan vagyok, mint a leírás, aztán mégis full racionális, reálbeállítottságú vagyok.

A magukat művészléleknek nevezőkről inkább az a tapasztalatom, hogy csapongóak, megbízhatatlanok, butuskák, műveletlenek, és önkritikára képtelenek, mert a saját világukban élnek, ahol ők az univerzum közepe, és ugyan visszahúzódónak tartják magukat, de bármikor elhaverkodnak bármilyen jöttmenttel, sőt, a látványosan igénytelen embereket különösen szeretik. Kisebb-nagyobb mértékben ezek a tulajdonságok mind megvoltak azokban, akiket eddig láttam.

2017. márc. 24. 20:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Ilyen vagyok ilyet keresek.
2017. márc. 24. 21:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok például. A barátom nem igazán bírja.

21/L

2017. jún. 2. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!