Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék muszlim lányokkal/nőkkel ismerkedni?
Figyelt kérdés
A kérdés adott. Szeretnék muszlim lányt magam mellé, mivel sokkal hűségesebbek mint a magyar lányok. Tud valaki ilyen oldalt, ahol velük tudok ismerkedni? Aki normális választ ad, annak megy a zöld kéz! Köszönöm! :)2017. jún. 2. 12:55
1/33 anonim válasza:
Vannak nyílt befogadó táborok, menekültek közt sok a muszlim, de ahhoz szerintem neked is át kell térni a hitükre. Biztos el tudod fogadni a szokásaikat?
2/33 anonim válasza:
A zöldhatáron.
Itt is hűségesek lennének, ha különben megölnék őket, Életem..
3/33 anonim válasza:
11 ker, Sarbogardi ut, es a fehervati ut keresztezodesenel.
4/33 A kérdező kommentje:
Na és merre vannak ezek a nyílt befogadó táborok? :) Persze, a szokásaikkal nem lesz gond. Tudok jópár dolgot ezekről. Ment a zöld kéz, köszönöm! :)
2017. jún. 2. 13:03
5/33 anonim válasza:
En ugy tudom, hogy a muszlim lanyok nem ismerkedhetnek hitetlennel, legalabbis a hivok. A nem vallasosak, de mohamedan kulturkorbol erkezok mar nem veszik ennyire komolyan. Szoval hivo a lany, kizart, hogy szoba alljon veled, a vilagi meg olyan, mint mindenki mas.
7/33 anonim válasza:
Muszlim lany ilyen modon nem fog veled ismerkedni. Ha muszlim feleseget szeretnel, akkor feltetelezem te magad is muszlim vagy, igy a mecset, amelybe jarsz szivesen fog neked ebben segiteni.
"Szeretnék muszlim lányt magam mellé, mivel sokkal hűségesebbek mint a magyar lányok." - ezt meg magyar nokent, muszlimkent eleg nehez ertelmezni.
8/33 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy semmivel sem hűségesebbek, max azért lehetne ezt gondolni, mert ha kiderül a megcsalás, megkövezik őket. Nem attól lesz jó egy kapcsolat, ha valaki kényszerből hűséges hozzád. Szerintem ilyen hozzáállással inkább kiskutyát szerezz, ne barátnőt.
9/33 anonim válasza:
5-ös jól írja. Én ismerek 2muszlim nőt,és azt mondták nem lehet kapcsolatuk nem muszlimmal. Sőt házasság előtt szex sem.Kendőt nem hordanak.
10/33 anonim válasza:
Robbantsd fel magad es automatikusan kiutalnak 77szuzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!