Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék muszlim lányokkal/nőkkel ismerkedni?
Egy muszlim nô csak muszlim férihoz mehet hozzá a Korán szerint. De vannak a Budapesti Mecset által szervezett programok, amiken ugye muszlimok vesznek részt. Ott tudnál ismerkedni.
De amúgy ha a lány nagyon hívô akkor az eljegyzés elôtt még csak kettesben sem lehettek. Nincs érintés, csók sem. Az iszlámban nincs párkapcsolat. Vagy házas vagy, vagy szingli.
De sokan vannak akik ezt nem tartják be ennyire komolyan. Én (többé kevésbé, nàlam kicsit bonyolult) muszlim vagyok de nem tartom ezeket a merev szokásokat, ahogy a barátom sem, aki szintén muszlim.
Kedves utolsó! Nekem az Iszlám, mint vallás sokkal jobban tetszik. Igy keresztényként (hitetlenként), mennyi esélyem lenne az ilyen programokon? :) Illetve mikor lesz, egy ilyen program? Szivesen elmennék egyre. Köszönöm a hasznos válaszod, erdekel még par dolog az Iszlámmal kapcsolatban. Esetleg kérdezhetnék üzenetben?
Mindenkinek ment a zöld kéz, köszönöm! :)
Kezdjük ott hogy tisztába tesszük a fejedben. A muszlim nem egy népcsoport mint a székely hanem egy vallás követője mint a keresztény. Vannak muszlimok kínában, malajziaban és szudánban is ahogy még romániában is találhatsz román muszlimot, vagy itthon magyar muszlimot.
Ha nem térsz át az iszlámra nem vehetsz feleségül muszlim nőt. És egy valóban hívő muszlim nem fog veled csak úgy kapcsolatot kezdeni mivel tilos. Magyarán vagy ismerkedtek 3-4 hónapig aztán feleségül veszed vagy semmi nem lesz köztetek.
Az égvilágon semmivel sem hűségesebbek, könyörgöm ugyanolyan emberek ugyanolyan vágyakkal és rossz esetben ribijellemmel. Ismerek olyan lányt akinek csak a szemét látod ha az utcán megy, de több pasija szexpartnere volt már mint ahány pasival én életemben beszéltem. Persze amióta férjnél van, addig nem merte élesben csinálni mert az apja agyvérzést kapott volna ha másnap azzal hívják hogy az új asszonykánál nem volt teljes a szett.
Ne azért akarj muszlim feleséget mert hogy az mennyivel jobb. Akarj magad mellé egy rendes, tisztességes nőt és kész. Muszlimot pedig akkor akarj ha te magad is szíved mélyéről, őszintén muszlimmá váltál és úgy érzed hogy a vallásban és az életben egy muszlim nő lehet az igazi társad. És fontos hogy a társad. Allah azért vette a nőt a férfi bordájából hogy vele egyenlő legyen.
Az iszlam.com on fent vannak programok amúgy, főleg a mecsetben. De kérlek tényleg ne úgy tekints rá mint egy vakrandira vagy társkereső estre. Ha elmész akkor tisztelettel tedd és azért menj mert az adott téma és az iszlám érdekel, ne azért hogy barátnőt vadássz.
Üdvözlettel egy magyar mix muszlima
Utolso muszlimaval teljes mertekben egyetertek, kerdezo. Ertem, hogy milyen koncepcio alapjan szuletett meg a kerdes, de tulsagosan feketen-feheren latod a felvetest, es pont ez olyan tulajdonsagokkal ruhaz fel arra erdemtelen embereket is, amilyeneket el akarsz kerulni. Aki meg ugymond megfelelne, az szoba sem fog allni veled, mivel csakis muszlim ferfival kepzelne el az eletet.
En annyit tudok meg tanacsolni, hogy inkabb a hit felol kozelitsd a dolgokat. Ha ez erdekel, akkor olvasd el a Korant, rakd tisztaba, mit jelent egyaltalan a hitetlen kifejezes (nem a keresztenyt), es mik az elvarasok feled, ha ebbe az iranyba akarsz elindulni. Csak igy, hogy "en muszlimat szeretnek, mert az husegesebb", nem lehet elindulni, arrol nem is beszelve, hogy egy atlag muszlimanak sokkal magasabb elvarasai vannak egy ferfi fele, mint ami mondjuk egy magyar parkapcsolatban megszokott.
De egyebkent nem zarom ki, hogy talalnal magadnak muszlim lanyt, de az mivel osszeallna randizgatasra egy ferfival, mar nem az a kategoria lenne, amit te magadnak itt a kerdesbeb felvazoltal.
Léteznek magyar muszlim lányok is.... ők melyik kategóriába esnek?
te szerencsétlen lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!