Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék muszlim lányokkal/nőkkel ismerkedni?
Figyelt kérdés
A kérdés adott. Szeretnék muszlim lányt magam mellé, mivel sokkal hűségesebbek mint a magyar lányok. Tud valaki ilyen oldalt, ahol velük tudok ismerkedni? Aki normális választ ad, annak megy a zöld kéz! Köszönöm! :)2017. jún. 2. 12:55
31/33 A kérdező kommentje:
Ismét hálás vagyok a hasznos válaszért!:) Ugyanis én ezt nem tudtam, és kellemetlen lett volna egy ilyen szituációba keveredni...:S Férfiaknak köszönhetek ugye? Kézfogás megengedett? Milyen ruhában menjek oda?:) Gondolom a szakáll nem baj. Te is muszlim vagy? Huh, sok kérdés tudom, de nagyon érdekel!
2017. jún. 8. 14:20
32/33 anonim válasza:
Kérdezed, miért kattantak. Láttál már egyet is akár? Majd ha látsz egy példányt közülük, rá fogsz jönni.
33/33 anonim válasza:
Nos, te kereszténynek vallod magad, de biztos, hogy az vagy? Tisztában vagy a fogalom teljes mélységű jelentésével? Csak mert ha igen, akkor nem biztos, hogy muszlim hit és házastárs felé kacsintgatnál.
Szerintem gyakorló (és itt nem a nagy hivalkodó kereszthányós) keresztényekre éppen annyira jellemző a hűség.
Én nem vagyok teljesen meggyőződve arról, hogy a hűség az jó fogalom lenne, illetve hogy hosszútávon azt tehetsz egy muszlim nővel az európai kultúrkörben, amit mondjuk ott, ahol a legelterjedtebb. Itt nem lehet öt feleséged, nem zárhatod be, nem verheted... ha erre vágynál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!