Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudunk merünk szoktunk tudunk élőben ismerkedni? (Én sem merek)
A "kötetlenül ismerkedőt" hamarabb elzavarják, mivel pontosan tudják, hogy csak bazsalyogsz. És újabb mínuszpont, hogy még hazug is vagy.
Nem minden nő utasítja el a köztereken, boltban vagy bárhol való ismerkedést, én sem. Viszont nagyon nem is látok ismerkedésre alkalmas embert. Utcán tényleg nem jönnek szembe velem a párkapcsolatra alkalmas férfiak, legfeljebb beszólásokat kapok utcai munkásoktól. Munkahelyen két pasi van, az egyiknek felesége van, a másik 55 feletti. Ha Bp-n járok, akkor időnként látok néhányat, akikre rá is mosolyognék metrón, buszon, megállóban, de annyira bele vannak zombulva a telefonjukba... Vagy rajtuk van a napszemüveg még az aluljáróban is...
Tegnap szabadtéri koncerten voltam, és csak néztem... Annyi díszbuuzzziii van, hogy elkeserítő, nem csoda ha nem találnak párt. Le vannak részegedve, bemennek piával és cigivel a tömegbe, leöntik a mellettük lévőt, hallom, h milyen "mélyreható" beszélgetést folytatnak egymással... Ha nem pia vagy cigi van a kezükben, akkor telefon.... Úgy, hogy közben közösségben vannak és mégis nyomkodják... A legtöbb tiszta nyurga vagy elhízott, átlagos vagy sportos, meg olyan, aki kicsit ad magára, nincs. Tehát a szolid szabadtéri bulik is kilőve ismerkedéskor... A diszkókban pedig huszonéves korom eleje óta nem ismerkedem, mert nem tetszik, h valaki hátulról megfogdos meg odadörgöli magát hozzám.
Nőként ha kikerül az ember a munkaerőpiacra, akkor ugyanúgy meg van lőve.
Ha lenne bárki az utcán, szívesen mosolyognék rá, kisvárosiként viszont kevés a lehetőségem emberekkel találkozni. Viszont nem mindenki egyforma. Nekem is vannak kényes barátnőim, akik szerint az utcán ismerkedni szánalmas, buszon is szánalmas, autóból kimosolyogni is szánalmas, interneten is szánalmas, és minden szánalmas... És akkor már én kérdezek rá, hogy "Akkor mit vársz???"
"Nőként rámosolygok"
Nem azért, de ha végigsétálok egy tömött metróocsin és rámosolygok az emberekre akkor minimum 6 visszamosolyog. ettől függetlenül még nem lépek oda hozzá...miért is mennék oda egy vadidegen nőhöz?! semmit se tudok róla, tök idegen nekem, otthon várja a pasija, stb.
#9 azért lehet temetben is ismerkedni....na nem temetésen de pl szoktunk kijárni nagyimmal dédszüleim sírjához. Ott elméletben el tudnám képzelni,hogy kölcsön kérjek valami olyan szerszámot ami "pont nincs nálam2. Pl múltkor valaki egy agregátorral és csiszológéppel sírt újított fel anya 10 percet beszélgetett vele...na igen ez a mindenhez értek okos vagyok és egy órát beszélek róla típusú pasi volt.
Nagyim meg lazán annyit mond:2 Hát te ki rokona vagy? " Legjobb amikor megkérdezte 10 perc után: Anyád jól van ? Hát épp a sírjánál állok. Hát te nem a Kis Éva vagy? Nem én a Nagy Margit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!