Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok erről a képről,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a képről, témáról? Igaz ez a kettős mérce?

Figyelt kérdés

Itt a kép: [link]

Szóval a lényeg. Manapság a nők az újságokból, a netről, cikkekből stb. mindenhonnan azt kapják, hogy mennyire szépek úgy ahogy vannak, nem kell változtatniuk magukon, és ha a férfiak nem fogadják el amilyen, ők a hibásak és ez főleg a feminizmus túláramlásának köszönhető véleményem szerint.

De mi van a férfiakkal? Ők ezzel szemben mindenhonnan azt kapják, ha nem legalább 180cm+ magasak és sportosak, nem úgy néznek ki mint a mai sztár ideál, konkrétan eláshatják magukat.

Nem is csoda, hogy ennyi önbizalomhiányos férfi van manapság, a nők pedig az egekben vannak. (Igen, még az átlagos/alatti nők is, ugyanis mindenhonnan ezt a "fogadd el magad, te vagy maga a tökély, a NŐ! visszajelzést kaphatják)

A kép nyilván eléggé leegyszerűsített, de mégis jól tükrözi a valóságot szerintem.

2017. máj. 20. 21:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
59%

A legtöbb olcsó magazint prolik olvassák, hozzájuk igazodik a színvonal, nekik szólnak a cikkek.

A proli pont az az embertípus aki nem veszi észre az ellentmondásokat, pl. #10 és a kérdező által felvetett szituációkban. A proli IQ hányadosa ritkán lépi át a 100-as értéket, ezért is töltik fel ezen magazinokat értelmetlen "kozmo" cikkekkel, gagyi bulvárral, "Kató néni horoszkópjával", illetve olyan mókákkal, mint 34.oldal "foggyá így meg úgy az új móccer egyhétalatt mínusz 33 kg!!!!" aztán 35.oldal "csülköspörkölteslángos" recept...

2017. máj. 20. 21:40
 12/14 anonim ***** válasza:
22%
A kövér nő is,ha kedves és ad magára talál párt, akár jópasit is . Visszafelé is működik a dolog szóval a kövér ronda férfi is talál magának jónőt ha van pénze. Szóval kompenzálni kell mással és megy minden a maga útján..
2017. máj. 20. 22:05
 13/14 anonim ***** válasza:
80%

Úgy gondolom igen. Viszont ezekben az újságokban azt bírom, hogy tele vannak ennek ellenére cseszve fogyókúrás tippekkel. :D

30/f

2017. máj. 20. 22:09
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem a fiatal koromat megkeserítette a túlsúly. Amikor lefogytam, akkor is elégedetlen voltam magammal, mindig szenvedtem attól, hogy nem vagyok olyan vékony, mint szeretnék. Csúnyának éreztem magam és értéktelennek. Ma visszatekintve szép voltam és 20 kilóval kevesebb, mint most. A nők felé óriási elvárások vannak, ezért olvasunk itt ennyi kérdést az átlagos lányoktól (nyilván nem a cicamicáktól akiknek nincsenek ilyen gondjaik), hogy kövér vagyok-e, szép vagyok-e,mi a vélemény rólam....

Ami a kettős mércét illeti: az, hogy fogadd el magad olyannak amilyen vagy, nem azt jelenti hogy ne tegyél azért, hogy még jobb legyen. Hanem azt hogy ne gyűlöld a testedet azért, mert alkatilag nem vagy főnyeremény. Vagy mert rossz passzban vagy és felszaladt rád pár kiló. A férfiaktól sem várjuk el, hogy kigyúrt állatok legyenek (csak egy réteg) és sok nőnek bejönnek a mackós pasik. Szerintem azt mindenki elvárhatja amilyen ő maga, ha sportos, lehet igénye sportos párra ha duci akkor is, csak nem biztos, hogy kap.

2017. máj. 21. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!