Az oroszok szerint is jelen van kettős mérce az EU-ban. Mit gondoltok erről?
Szerintem egyáltalán nem meglepő.
Én meg sem lepődtem ezen a cikken.
Érvényesül az a mondás ,hogy "minden szentnek maga felé hajlik a keze".
A nyugati államoknak jóval nagyobb a befolyása az unióban , mint Magyarországnak vagy Szlovákiának.Nincs egyenlőség ,ahogy a Szovjetunióban sem volt és egy unióban sem a történelem során.
Hali!
Az EU - ban még mindig van nyugati és keleti tömb. Ez még 100 %. Nézd meg a Görögöket az Íreket a Spanyolokat a Portugálokat. Nem is beszélek az Angolokról, Franciákról, Németekről. Gazdaságilag és politikailag is. Sajnos. Ezért is kell mi nekünk Magyaroknak össze-tartanunk. Erősen és keményen.
Egyrészt Oroszországnak érdeke az EU támadása. Másrészt, Magyarország egyenrangú az EU-ban. Amekkora részét képezzük az EU gazdaságának, kb annyi beleszólásunk van is. [link]
Hasonlítsd össze az EU és Magyarország GDP-jét (második oszlopban pl EU 1., mi 58.)
És a Szovjetunió meg az EU közt az egyik nagy különbség, hogy az EU-ba önként léptünk be és önként távozhatunk is bármikor.
Orosz részről: "Az ellenségem ellensége, a barátom"
Az orosz "Nagy Testvér" Magyarország védelmére kelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!