Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a lazább típusú társkeresőkön (Badoo, Tinder, Csajokéspasik) fent lévő idősebb korosztályú emberekről?
Mondjuk 40 éves kor felett. Nem "öregek" ők már ehhez? Azzal természetesen semmi gond nincs, ha a komolyabb társkeresőkön vannak fent - pl. Randivonal, Love.hu, Párom.hu -, de kicsit gáznak gondolom a Tinderen, Badoo-n való próbálkozást a részükről. Nem ritka ráadásul, hogy valamilyen buta nicknév alatt vannak fent, mint valami tini/tinilány:)
Számotokra ez pozitív vagy negatív jelenség? Mit sugall ez számotokra - örök gyerek az illető, vagy egyszerűen csak laza és fiatalos(ami nyilván pozitív és dícséretes), esetleg már égőnek gondoljátok 40 felett a Tindert, Badoo-t és a CsP-t?
Bár nem múltam el 40 éves, "csak" 36 vagyok, de én is fent vagyok Badoon. És nem azért, mert komolytalan kapcsolatot keresnék, sőt! Szerintem nem lehet általánosítani, hogy laza társkereső, mindegyikre regisztrálnak olyanok, akik kalandok keresnek. Ismerek olyan párt, akik Badoon, sőt, olyat is, akik Tinderen ismerkedtek meg és több éve boldogok együtt.
Az már más kérdés, mikor valaki hülyíti a másikat, én sajnos belenyúltam egy olyan férfiba Badoon, aki több hónapja szédít, visszaélve azzal, hogy szeretem. De ez már az én gondom. Szerintem egyébként a társkeresőzésbe nagyon bele lehet fáradni.
36/N
A huszonéveseknek nagyobb tere van az ismerkedésre mint egy negyvenesnek. nincs abban semmi ha valaki társkeresővel próbálkozik. szerintetek egy negyvenes nő/férfi már maradjon egyedül és várja a halált?Miért ne kereshetne társat, és miért ne használhatná a társkeresőt, főleg ha magányos, nincs baráti társasága, nem jár el otthonról.
Mert egyébként milyen tippet adnátok ennek a korosztálynak az ismerkedésre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!