Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van meg azaz érzés vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van meg azaz érzés vagy ösztön a férfiakban, hogy "más férfi kölykét nem nevelik"?

Figyelt kérdés
Rengeteg ilyen elvált anyuka ismerősöm panaszkodik, hogy a mai férfiak sajnos ilyenek.
2017. máj. 19. 12:47
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
90%
Az én (nevelő)apum 3 gyerekkel vállalta fel anyukámat, amikor kicsit voltunk. Azóta született egy testvérünk is, aki már közös gyerek. Mi már azóta felnőttünk, saját lábon állunk, de soha egyetlen percig sem éreztette azt velünk, hogy mi nem vagyunk a lányai, pedig érték ám támadások emiatt. Mindig is sajátjaként kezelt minket, mindent megadott érzelmileg, anyagilag egyaránt, mai napig felnézek rá, egy nagyon jó ember, és őt szeretem apukámként. Egy csoda ez az ember, nagyon ritka az ilyen.
2017. máj. 19. 13:51
 22/39 anonim ***** válasza:
84%

20 éves nőként írok. A páromnak van egy 5 éves lánya. Imádom. Az volt a legviccesebb az egészben, hogy a kislányt hamarabb ismertem meg, mint az apját és a kislány teljesen elvarázsolt. Csodaszép és annyira kedves, nagyon kedveltem már akkor is, kb ilyennek szerettem volna a sajátomat. Aztán pedig mist már az apjával vagyok :)

Soha nem gondolkoztam ezen. Soha nem jönnék össze valakivel mert van vagy nincsen gyereke, mivel engem ő érdekel, a személyisége.

Érdekes mert nagyon jól kijövünk a lányával, én is nagyon várom hogy jöjjön hozzánk. Szeret is velünk, engem kifejezetten imád, érzem. Persze tisztában vagyok vele, hogy van anyja, stb. Én nem akarok az anyja lenni, de lehetek valaki aki szereti és akihez fordulhat segítségért bármikor.

2017. máj. 19. 13:59
 23/39 anonim ***** válasza:
44%

Mióta szétmentünk a (nagyobbik) gyerekem apjával, voltak kapcsolataim, a párom kb az 5. azóta. (A szexkapcsolatokat meg a jelentékteleneket nem számolom, sokat kiszórtam, na.)

Semmi sem kötelező, mindenki megtalálja a megfelelőt.

Nekünk azóta van egy közös baba is. És senkinek a nyomorult véleménye nem érdekel.

(Ja, az exxel 10 évig voltam együtt, én hagytam ott, az okok pedig senkire nem tartoznak.)

2017. máj. 19. 14:23
 24/39 anonim ***** válasza:
30%

Nem tartoznak, de eléggé 1 értelmű az ok mondás nélkül is :)

2017. máj. 19. 14:32
 25/39 anonim ***** válasza:

Igen? Na mesélj csak...

2017. máj. 19. 14:33
 26/39 anonim ***** válasza:
79%
Nekem van örökbefogadott meg vér szerinti gyerekem is, de ilyen érzés, vagy ösztönt nem tapasztaltam. Nem férfi vagy női tulajdonság ez, a vidéki öregasszonyok, meg az általuk neveltek okoskodnak a genetikával, mintha volna lövésük róla.
2017. máj. 19. 14:38
 27/39 anonim ***** válasza:
26: a vidéki öregasszonyok hogy jönnek ide?
2017. máj. 19. 14:43
 28/39 anonim ***** válasza:
22%
Nehogy már én neveljem más kölykét. Mert anyuka gyerekkel akarta megfogni, a pénzes jóképű férfit. Végül pasi lelépet, a nő gyerekkel meg hoppon maradt.(ismerek ilyen nőket)
2017. máj. 19. 14:52
 29/39 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen ösztön a férfiakban.

Egyszerűen ahogy öregszenek és érnek apakorba, máshogy fogjak el az életet. Nem azért, mert kétségbeesnek, hogy nem jut már nekik punci, hanem nem lesz tényező a gyerek, mert majdnem mindenkinek van. Huszonéveseknél még megosztó, harmincasoknál már csak a lecsúszott otthonlakó réteget zavarja.

40eseket pedig már egyáltalán nem érdekli, ki kinek a gyereke.

2017. máj. 19. 14:54
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Aki eleve így megy bele a kapcsolatba, hogy más kölykéhez semmi közöm, arra szerintem semmilyen gondban-bajban nem számíthat a másik. Ha az ember tényleg szeret valakit, akkor nem közös gyerekeknél sokkal nyűgösebb problémákat is igyekszik megoldani, megmássza a Himaláját is érte. Az más kérdés, hogy a mozaikcsaládosdi nem könnyű dolog, az biztos, sok kapcsolatot szétver, de aki eleve neki sem fut ilyennel a másiknak, azt szerintem távolról kerülni kell(már annak aki tényleg szeretet-kapcsolatokban hisz, nem érdekalapú kapcsolatot szeretne).
2017. máj. 19. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!