Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a kategóriában miért olyan ritkák a párkapcsolatokat érintő kérdések? Nektek volt/van/szokott lenni rendes kapcsolatotok?
Itt szinte minden kérdésben szexkapcsolatról, egyéjszakásról,farokméretről,spermáról,popsiformáról van szó.Szoktatok szerelmesek is lenni vagy tényleg csak ezek érdekelnek titeket.Jó,hogy ez a szexualitás alkategóriája,de a felnőtt/tini párkapcsolatokban sem sűrűn látok szerelmet,kapcsolatot boncolgató melegkérdéseket, + a leszbikusság is szexualitás alketegória és döntő többségben kapcsolatről,ismerkedésről kérdeznek.Szóval miért van ez?Ha kapcsolatban vagy leírhatod mióta vagytok együtt,illetve,hogy hány komoly kapcsolatod volt.
Kort is.
Persze szoktam szerelmes lenni, most is az vagyok. :)
Most vagyok a 2. komoly kapcsolatomban. :)
3 éve vagyunk együtt.
Vannak konfliktusaink, elfordulnak veszekedések is, de mindig megoldjuk.
Volt hogy napokig feszült volt a hangulat, de túljutottunk rajta.
Személy szerint én nem is hiszek abban,hogy ismeretlenektől kérjek segítséget, végül is én ismerem a kiszemeltem/párom.
25/F
Több hosszú kapcsolaton vagyok túl, jelenleg nincs. A legrövidebb 6, a leghosszabb 77 hónapig tartott.
De miért is látnál itt ilyen kérdéseket?! Mi okom lenne ezen az oldalon boncolgatni a kapcsolataimat?! Valószínű, hogy nem a sose látott net-molyok oldanák meg, ha problémám adódna. Még a legközelebbi barátaimmal is ritkán osztom meg az ilyen - teljes mértékben magán szférámba tartozó - problémákat. (30-as F)
Ezt nekem is elég rossz látni, elkeserítő, hogy szinte senki nem vágyik kapcsolatra, társra, mindenki csak szexet akar.
24f
Valóban ritka itt a kapcsolatokról szóló kérdés, a többséget a szex érdekli úgy néz ki. A kérdésre válaszolva, volt már kapcsolatom (2 is), és most is azt keresek elsősorban, csak sajnos nem egyszerű találni.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!