Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ebben a kategóriában miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a kategóriában miért olyan ritkák a párkapcsolatokat érintő kérdések? Nektek volt/van/szokott lenni rendes kapcsolatotok?

Figyelt kérdés

Itt szinte minden kérdésben szexkapcsolatról, egyéjszakásról,farokméretről,spermáról,popsiformáról van szó.Szoktatok szerelmesek is lenni vagy tényleg csak ezek érdekelnek titeket.Jó,hogy ez a szexualitás alkategóriája,de a felnőtt/tini párkapcsolatokban sem sűrűn látok szerelmet,kapcsolatot boncolgató melegkérdéseket, + a leszbikusság is szexualitás alketegória és döntő többségben kapcsolatről,ismerkedésről kérdeznek.Szóval miért van ez?Ha kapcsolatban vagy leírhatod mióta vagytok együtt,illetve,hogy hány komoly kapcsolatod volt.

Kort is.

2017. máj. 1. 13:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze szoktam szerelmes lenni, most is az vagyok. :)

Most vagyok a 2. komoly kapcsolatomban. :)

3 éve vagyunk együtt.

Vannak konfliktusaink, elfordulnak veszekedések is, de mindig megoldjuk.

Volt hogy napokig feszült volt a hangulat, de túljutottunk rajta.

Személy szerint én nem is hiszek abban,hogy ismeretlenektől kérjek segítséget, végül is én ismerem a kiszemeltem/párom.

25/F

2017. máj. 1. 13:36
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Több hosszú kapcsolaton vagyok túl, jelenleg nincs. A legrövidebb 6, a leghosszabb 77 hónapig tartott.

De miért is látnál itt ilyen kérdéseket?! Mi okom lenne ezen az oldalon boncolgatni a kapcsolataimat?! Valószínű, hogy nem a sose látott net-molyok oldanák meg, ha problémám adódna. Még a legközelebbi barátaimmal is ritkán osztom meg az ilyen - teljes mértékben magán szférámba tartozó - problémákat. (30-as F)

2017. máj. 1. 14:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező. Külön kategória van a tini párkapcsolatokra. Ez pedig a szexualitás kategoria.
2017. máj. 1. 14:32
 4/13 anonim ***** válasza:
97%

Ezt nekem is elég rossz látni, elkeserítő, hogy szinte senki nem vágyik kapcsolatra, társra, mindenki csak szexet akar.

24f

2017. máj. 1. 15:25
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
A húszas éveink elején jöttünk össze. Mindketten azonos korúak vagyunk, egy hónap korkülönbség van köztünk. Ő az első komoly kapcsolatom, és én is az első komoly vagyok Neki. 13 éve élünk együtt. Szeretem. :)
2017. máj. 1. 19:21
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van rendes kapcsolatom, 5 és fél éve tart. Előtte 3 komoly kapcsolatom volt, az egyik 8 hónap, a második másfél év, a harmadik 8 hónapig tartott. A mostani már elég régóta tart, úgy néz ki, ez már meg is marad.
2017. máj. 1. 20:18
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi több mint két éve vagyunk együtt párommal, én 26 ő 23. Szeretjük egymást. Nekem ő az első, nem volt semmilyen kapcsolatom előtte. Sok tervünk van a jövőre 😉
2017. máj. 1. 20:32
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Valóban ritka itt a kapcsolatokról szóló kérdés, a többséget a szex érdekli úgy néz ki. A kérdésre válaszolva, volt már kapcsolatom (2 is), és most is azt keresek elsősorban, csak sajnos nem egyszerű találni.

27/F

2017. máj. 1. 21:30
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi is már a harmadik évet tapossuk a párommal,jó olvasni, hogy ennyi tartós kapcsolat létezik, sajnálom, hogy a környezetemben nincs más meleg pár, és így olyan, mintha mi lennénk az egyedüliek. Pedig milyen jó lenne más párokkal trécselni, dupla randizni, vagy csak mintát látni, hogy másoknál hogyan működik a kapcsolat.
2017. máj. 1. 22:02
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen, én 23 vagyok, ő 25.
2017. máj. 1. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!