Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a kategóriában miért olyan ritkák a párkapcsolatokat érintő kérdések? Nektek volt/van/szokott lenni rendes kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
Itt szinte minden kérdésben szexkapcsolatról, egyéjszakásról,farokméretről,spermáról,popsiformáról van szó.Szoktatok szerelmesek is lenni vagy tényleg csak ezek érdekelnek titeket.Jó,hogy ez a szexualitás alkategóriája,de a felnőtt/tini párkapcsolatokban sem sűrűn látok szerelmet,kapcsolatot boncolgató melegkérdéseket, + a leszbikusság is szexualitás alketegória és döntő többségben kapcsolatről,ismerkedésről kérdeznek.Szóval miért van ez?Ha kapcsolatban vagy leírhatod mióta vagytok együtt,illetve,hogy hány komoly kapcsolatod volt.
Kort is.
2017. máj. 1. 13:23
11/13 anonim válasza:
Hát igen, itt pécsen mi sem ismerünk párokat :/
7#-es voltam
12/13 anonim válasza:
Behalok, mi is pécsiek vagyunk! :D
9-es voltam :)
13/13 anonim válasza:
Hoppp :) 7 es es 9 vállaszolo :)) Mosolyt csalt az arcomra :) Na de jó halgatni hogy vannak itt meleg párok akkik hosszasan eggyut vannak/voltak . 18 eves vagyok meg nem volt komoly kapcsolatom csak olyan amire annyira nem vagyok buszke :) remelem egyszer nekem is lessz hosszu kapcsolatom . Es a vallaszokbol jol latszik hogy igen van/szokott lenni rendes kapcsolat is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!