Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Nektek hány évesen volt az első komolyabb kapcsolatotok?
19 éves voltam amikor össze jöttünk, 3év2hónapig tartott...aztán 10 hónap külön(semmi kommunikáció) és a végére 7 hónapot lehúztunk egymás mellett.:-)
A második felvonás felesleges volt, az már nem a szerelemről szólt igazán, inkább a szeretetről...ami a mai napig megvan kettőnk között.
A megismerkedés pedig a randi.gay.hu-n volt...mind a kettőnk adatlapja kép nélkül volt, frappáns leírással...aztán így kezdtünk el levelezni,majd randi,sok randi...és kapcsolat.
25/f
16 éves voltam, amikor egy szintén meleg haverom megkért, hogy beszélgessek egy korombeli ismerősével, mert nagyon magányos. Eleinte szimpla haverság volt két-három hónapig, aztán úgy éreztem, hogy szerelmes lettem. Ezt be is vallottam neki, ekkor kiderült, hogy ő is szerelmes belém. Aztán úgy döntöttünk, hogy találkozunk (100 km volt köztünk a távolság). Sajnos csak egy évig bírta a kapcsolatunk, de eddigi életem legboldogabb egy éve volt :)
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!