Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen volt az első komoly kapcsolatotok? Mennyi idő után feküdtetek le?
Figyelt kérdés
Hogy jöttetek össze? Kort es nemet is:) előre is köszi:)2015. szept. 20. 14:28
1/4 anonim válasza:
Ha az egy hónap komoly, akkor az :D
Nem is feküdtünk annyi idő alatt le, mással vesztettem el később..és itt gykn ismertük meg egymást :D
18F
2/4 anonim válasza:
Honfoglalon ismerkedtunk meg en 15 voltam o 17 (majdnem 18). 3,5 eve vagyunk egyutt ea ket eV egyuttlet utan fekudtunk Le mert en fiatalnak ereztem magam a szexhez o Pedig uriemberkent tiszteletBen tartotta a keresem,
18/L
3/4 anonim válasza:
17 voltam, 4. hónap után feküdtünk le és 1 éve vagyunk együtt:)
18L
4/4 I am Nephilim válasza:
Gimnáziumban jöttünk össze 10.-ben ő 15 éves én 16 voltam. 1 év 10 hónap után feküdtem le vele.
Azóta is együtt. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!