Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első komoly kapcsolatból házasság?
Ha az egyik félnek az első komoly kapcsolata, lehet belőle házasság?
Nekem az a félelmem, hogy a kevésbé tapasztaltnak még tapasztalnia kell sokat, a kapcsolat ezért kiég egy idő után...
Anyukámnak apukám volt az első, igaz, ez annak idején volt, de máig együtt vannak 31 éve.
Ez csakis rajtatok múlik, máson nem!
Mit kell úgy őszintén a másiknak megtapasztalnia még, amit tőled nem kap meg?
Ez olyan szöveg, mint pl. sokan szokták, hogy kiakarják magukat élni. Tehát végig akarják b..szni a fél várost magyarán.
Ha ápoljátok a kapcsolatot, ami csak rajtatok múlik, akkor nem fognak kihunyni az érzelmek. :)
Mi is már a 9. évet tapossuk a párommal. Nekem Ő az első komoly, viszont én neki a 2. (Előttem volt egy 6 éves kapcsolata.) De már elkezdtünk komolyabban beszélgetni a jövőről, már együtt élünk.
Szerintem simán lehet elsőből házasság :)
Ez valóban a 2 félen múlik :) És ahogy előttem is írták, tapasztalatot igen is meglehet szerezni a párunk mellett, nem kell ahhoz 20 pasi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!