Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hívő lány vagyok, komoly hitem van. A Biblia tiltja a paráznaságot házasság előtt de én állandóan felizgulok, benedvesedek. Nagyon nehéz türtőztetnem magam. Van valaki még így vele?
Kíváncsi vagyok van-e még így valaki és kérem értelmes válaszokat írjatok.
16/L
Kell neked egy nyamvadt könyvhöz ragaszkodnod ennyire... látod, mennyire megkeseríti az életed?
Viccen kívül, ott a kezed. Használd. A takaró alá Isten bácsi sem néz be.
Na, már megint egy.:D
Talán lesz kivel vitatkoznom...
A problémád alapvetően abból fakad, hogy amit tanit a biblia, az akkor iródott amikor még jóval jóval kevesebbet tudtak ezekről a dolgokról (és úgy általában a világról, és működéséről), de biztositani kellett, hogy a vagyont a "jogos" utód örökölje. Plusz nem volt fogamzásgátló, és minden betegség "isten büntetése" volt. Namost egyértelmű, hogy ez volt a megoldás: Ne szexelj.
Azóta eltelt pár ezer év, tudjuk mik a nemi betegségek,miért vannak, van fogamzásgátlás, családtervezés, mi több már tudjuk, hogy a nemi vágy természetes, és alapvető(!) emberi igény, nem pedig "paráznaság". A vágyad meg fog maradni akármit csinálsz, emberi lény vagy.
Namost csak és kizárólag rajtad múlik, hogy magadra kényszeritesz e egy prózai okokból, egy jóval butább világból hagyományozott tanitást, vagy előre röppensz az időben pár ezer évet, és belátod, hogy már teljesen értelmetlen ezt a múltbéli dogmát most is alkalmazni.
Magyarán mondva: okafogyott tanitásokat magadra kényszeritesz e vagy sem. (hozzáteszem: az időutazás a jobb neked)
Tudd szelektálni, hogy mi az ami megnyomorit, és mi az ami előre visz.
Mert a nemi vágyad nem fog elmúlni. (nyilvánvaló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!