Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám magamat leállítani? Szinte állandóan az új kolléganő jár a gondolataimban.
Közel 10 évvel fiatalabb fejjel tudom csak mondani, hogy állj meg egy ponton. Ha képesek vagytok ezen a szinten maradni, abból még nem lesz szerintem nagy gond, csak ne ess túl azon a bizonyos határon. Ha úgy érzed, ez utóbbi mindenképp bekövetkezik, akkor viszont tartsad a távolságot valahogy. Nem kell ellökni, de kevésbé közvetlenül csináljátok a haverkodást.
Saját tapasztalatom van már ilyen. Nyilvánvaló volt a vonzódás mindkét oldalról, de félrelépni egyikünk sem akart, így maradt a lököttség-hülyülés, és ez azóta is tart, inkább barátság formára átállva. Meg lehet csinálni :) És jó egy ilyen ismerős.
Köszönöm a válaszokat. Tisztában vagyok azzal, hogy nem könnyű kérdést tettem fel.
Magam részéről nem nagyon hiszek férfi-nő barátságban. Az ember nem így van összerakva.
Ha nincs a közelemben, akkor rettentesen hiányzik, tegnap éjjel már alig tudtam aludni, szó szerint lelki fájdalmat éreztem. Egy beteljesületlen szerelem gyötrő érzéséhez lehet hasonlítani ezt az egészt. Amint reggel találkoztunk, azonnal más lett a világ, csak a közelsége tudja enyhíteni a vágyakozást.
Talán megoldás lehet, hogy amíg el nem múlik az újdonság varázsa, addig a feltétlenül szükségesnél ne találkozz vele többet, a beszélgetésetek pedig csak munkára vonatkozzon.
Ne akkor menj kávézni amikor ő is az étkezőben van, stb. Főleg ne érintsd meg.
Értelmes, jóravaló embernek tűnsz, és ha mint mondtad realista is vagy, akkor sikerülni fog az érzelmeket leküzdeni. Esetleg kérheted a feleséged segítségét, ha hajlandó vagy vele erről beszélni. Több közös program akár hétköznapokon is, stb.
Ha nem akarod vele megosztani a dolgokat, akkor szorítsd össze a fogad, és a továbbiakban tudatosan kerüld a kolléganőt.
Fúha, most látom, hogy két éves a kérdés, nem is tudom hogyan került elém :D
Remélem azóta megoldódott minden! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!