Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív srácok! Mi a legextrémebb szexkalandotok vagy kapcsolatotok?
Gimis voltam még, és a volt általános iskolámba mentünk segíteni a tanároknak mert táboroztattak gyerekeket a Balcsinál. Az akkori barátnőmmel érkeztünk a táborba, és sajnálattal hallottuk, hogy nem aludhatunk egy sátorba. Engem fiús sátorba szállásoltak, őt meg lányok közé. Akkor már egy ideje éltünk szexuális életet a csajommal úgy-hogy 2-3 nap után kezdett a dolog hiányozni mindkettőnknek. Nem igazán tudtuk, hogy oldjuk meg a dolgot.
Általában mi vittük be a kölyköket a vízbe amíg a tanárok kint sütkéreztek, és itt jött a megoldás. A sekély részbe lehettünk csak, nehogy a csírák megfulladjanak. Na, itt leültem az iszapba a csajom meg az ölembe. Persze a bré rögtön kiugrott a rövidnaci szárán...tanga félre...bré a helyére, körülöttünk önfeledt fürdőzők mi meg...Mondjuk önfeledt kefélések így nem voltak de azért elég izgi volt, meg jobb mint a semmi. Azt még ide írom, hogy a nyaralás után kisebb gombatenyészetet kellett magunkból kiírtani. Ne csináld ha nem muszály!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!