Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, ha volt már szexuális kapcsolatotok, mióta nincs és hány évesek vagytok?
nekem utoljára 2015 augusztusában volt szexuális élményem a volt barátommal! :)
azóta semmi, mert a szexrandik meg az ilyenek nem nekem valók :)
inkább várok még az igazira :)
20/Aktív
Nekem is tavaly nyáron volt szexuális életem, azóta senkivel... Szakítottunk, és már 1 év után nem bírom tovább, most kipróbálom milyen egy szex kapcsolat féle.. Állandó partnerrel, nem 25tel egyszerre.
22, uni
51F
Két és fél éve nem voltam férfivel. A párom, akivel 24 évig éltünk együtt, tragikusan, egy pillanat alatt elhunyt.
Kívánom ugyan a szexet, de egyelőre az önkielégítés teljesen elég, nem tudnám elképzelni a szexet senkivel se.
Még nem volt szexuális kapcsolatom, várok az igazira! Az alkalmi kapcsolatok távol állnak tőlem. Sajnos nem könnyű Őt megtalálni! :)
22/uni
kb 1 hónapja volt egy alkalmi, egyestés élményem. jó volt, azóta is tartjuk a kapcsolatot. Ő 31 én 51 vagyok.
Magammal minden este eljátszadozom, de már jó lenne megint valakivel összegabalyodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!