Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van meg azaz érzés vagy ösztön a férfiakban, hogy "más férfi kölykét nem nevelik"?
Csak itt van ekkora hisztéria, ami valóságot nem igazán fedi le.
Jó páran vannak a környezetemben, akik más gyerekét nevelik, és kulturáltan meg tudják oldani a volt férj/feleség számára a láthatást, nem dobják el a kapcsolatot, csak mert van az előző házasságból gyerek.
Aszittem már túlléptünk azon, hogy a pasik a DNS-ük miatt s-ggfejek, beszarok :DDDD
Én nem nevelném pasik gyerekét, mert 25 éves vagyok, és nem akarok - még - gyereket nevelni. Majd 35 évesen biztos máshogy látom.
Fura.
Elvált anyukaként csak olyan férfiakkal kerültem kapcsolatba, akiknek nem volt gond, hogy van gyerekem. Logikus, nem? Akinek ez nem fér bele a terveibe, azzal nem is beszélgettünk, mivel nem egymást keressük.
Pontosan azért, amiért a nőkben. Nem a saját génállományodat örökíted tovább.
De teljesen érthető, és jogos ez. Miért nevelnék más gyerekét?
Esetleg a nagydumás "jópasee" "alfahím" által felcsinált, majd otthagyott nőknek kéne elgondolkodni azon, hogy mit is csináltak rosszul, és nem sírdogálni...
És igen, azért vannak olyan férfiak akik más gyerekét nevelik, mert már annyira elkeseredettek, hogy ezt is bevállalják hogy nőhöz jussanak.
(frau posztos femináci, fújj riadót, itt van pár lepontozandó hozzászólás :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!