Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van meg azaz érzés vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van meg azaz érzés vagy ösztön a férfiakban, hogy "más férfi kölykét nem nevelik"?

Figyelt kérdés
Rengeteg ilyen elvált anyuka ismerősöm panaszkodik, hogy a mai férfiak sajnos ilyenek.
2017. máj. 19. 12:47
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
81%

Csak itt van ekkora hisztéria, ami valóságot nem igazán fedi le.

Jó páran vannak a környezetemben, akik más gyerekét nevelik, és kulturáltan meg tudják oldani a volt férj/feleség számára a láthatást, nem dobják el a kapcsolatot, csak mert van az előző házasságból gyerek.

2017. máj. 19. 13:08
 12/39 anonim ***** válasza:
24%
Ezeknek a nőknek akkor kellett volna gondolkodniuk mielőtt 0 kiismerés nélkül gyereket vállaltak egy férfinak. Utána bezzeg lehet sírni, hogy miért alakultak így a dolgok, de a saját balf_szságukat ne akarják áthárítani a férfiak viselkedésére.
2017. máj. 19. 13:08
 13/39 anonim ***** válasza:
4%
9# Na megjott a cuckold :D Aha szoval ha a parodnak egy felver felneger gyereke lenne akkor is mosolyogva nevelned fel? :D
2017. máj. 19. 13:09
 14/39 Sunshinedoll ***** válasza:
26%

Aszittem már túlléptünk azon, hogy a pasik a DNS-ük miatt s-ggfejek, beszarok :DDDD

Én nem nevelném pasik gyerekét, mert 25 éves vagyok, és nem akarok - még - gyereket nevelni. Majd 35 évesen biztos máshogy látom.

2017. máj. 19. 13:10
 15/39 anonim ***** válasza:
50%

Fura.

Elvált anyukaként csak olyan férfiakkal kerültem kapcsolatba, akiknek nem volt gond, hogy van gyerekem. Logikus, nem? Akinek ez nem fér bele a terveibe, azzal nem is beszélgettünk, mivel nem egymást keressük.

2017. máj. 19. 13:10
 16/39 anonim ***** válasza:
34%
15# Ez tudod miert van? Mert a mai ferfiak jelentos resze annyira elkeseredett, annyira kiehezett, annyira maganyos hogy mindent megtenne egy kapcsolatert es a rendszeres szexert. Te szetrakod a labad, o meg cserebe segit a gyerekedet gondozni, kb errol van szo..
2017. máj. 19. 13:17
 17/39 anonim ***** válasza:
53%
Erika Berger pont az ilyen idióták miatt gondolják azt, hogy ide csak agyhalott nők járnak, mint amilyen te vagy.
2017. máj. 19. 13:23
 18/39 anonim ***** válasza:
89%
Akkor ezek szerint nálam valami nagyon félrement, mert én nő vagyok, és én sem nevelném "más nő kölykét". Van, aki tudja ezt tolerálni, és képes sajátjaként tekinteni rá, ezt nagyon becsülöm, de én sajnos túl önző vagyok hozzá.
2017. máj. 19. 13:27
 19/39 anonim ***** válasza:
34%

Pontosan azért, amiért a nőkben. Nem a saját génállományodat örökíted tovább.

De teljesen érthető, és jogos ez. Miért nevelnék más gyerekét?

Esetleg a nagydumás "jópasee" "alfahím" által felcsinált, majd otthagyott nőknek kéne elgondolkodni azon, hogy mit is csináltak rosszul, és nem sírdogálni...

És igen, azért vannak olyan férfiak akik más gyerekét nevelik, mert már annyira elkeseredettek, hogy ezt is bevállalják hogy nőhöz jussanak.

(frau posztos femináci, fújj riadót, itt van pár lepontozandó hozzászólás :D )

2017. máj. 19. 13:28
 20/39 anonim ***** válasza:
73%
Én nőként se nevelném más gyereket. Nem tudom ezen mi csodálkozni való van.
2017. máj. 19. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!