Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, átlagos férfiként hogyan emészted meg, hogy senkinek sem kellesz?
26 vagyok, átlagos külsővel, átlagos élettel: egy kisvárosban élek és dolgozom, egyedül albérletben, nulla haveri körrel.
Online ismerkedek hónapok óta. Nincsenek hú de mekkora igényeim a nőkkel, de akiben megfog valami az vagy már nem is aktív tag, vagy szimplán nem ír vissza.
Ha élőben akarok ismerkedni, szinte minden nő "elérhetetlennek" mutatja magát, citromba harapott arcok, flegmaság mindenhol.
Úgy érzem már tudnék nyitni egy komoly kapcsolatra, de lassan megértem, hogy én hiába vagyok nyitott, ha rám nem kíváncsi senki.
Rengetegen kapcsolatban, aki meg nincs annak van "dugópajtija" stb.
Sokszor elképedek, milyen lányok vannak milyen srácokkal..és bár először szánalomból, később magamon röhögök hogy én meg még ennyire sem vagyok képes, pedig ettől a gyerektől sokkal jobban nézek ki.
Légy szíves ne írjatok olyanokat, hogy barátkozz, legyen hobbyd ilyenek. Sok mindent próbálok meg tenni, pénzt, és időt nem kímélve, de alighanem a fejemben vannak gondok.
A gyerekkori cimboráim olyan "tanácsokat" adnak hogy legszivesebben a szemükbe röhögnék. Hosszú évek óta kapcsolatban vannak (4 év, 10 év) és ha hallanák magukat...vagy kikerülnének a mostani ismerkedési szférába..nem tudom meddig bírnák.
Felfogni azt, hogy már már egy csúnyább nőnek sem vagy elég jó, mert ő is tőled még jobbat megkap.
ez mind csak népbutítás ez a szabopeter es tarsai..nemhiszek benne...
olyan emberek verik a nyálukat akiknek mindene megvan, legyél te is pozitív mert akkor milyen jó lesz. Jah, szép álmok....hiába kapaszkodsz te ebbe meg hiszed el ezt a sok sz/**rt a valóság nem ez.
nezd ezt a csavot is: gyerekek, gazdagság, gyönyörű feleség mindene megvan, és papol itt az életről h mindezt azzal erte el h pozitív a nagy fszt! azzal erte el h bepalizta a sok hülyét hogy kövvesse, fizessen neki, és miutan tele lett lóvéval szépen megjött a többi is.
mocskos egy világ van, és ti meg mind elhiszitek ezt a sok ganét amit áraszt.
nem tudom elképzelni mi abban a kemény munka, ha nézed ennek az arcnak a videóit?
ez miért kemény dolog? meg amiketszajkóz, hogy fejlődj, próbálkozz stb...jah de irányt nem mutat ő sem, csak ahhogy írod, kihasználja az elkeseredett embereket, és van 20 szó amit ismételget aztan ennyi.
xddddddd
Kemény munkát majd megérted, ha fektetsz magadba energiát.
De azért az érdekes dolog, hogy nekem azóta pozitív irányba fordult valóban az életem, te pedig itt ezen az oldalon próbálod vigasztalni magad.
Valóban nem teljesen egyértelmű minden dolgot egybevéve Szabó Péter, de Dr. Csernus Imrével komponálva egy egész jó képet lehet kapni:D
De a talàlkozàsig legalàbb eljutottàl nőkkel? Utàna mit csinàlsz,hogy folytatod?
Milyen a stílusod viselkedésv ęs külső
Terén?
" Lényeg, hogy ha közelítesz egy lányhoz, akkor add magad"
bameg, pont az nem kell nekik !
"Nem tudom mennyire vagy jártas a kvantumfizikába, de bizonyítják már, hogy a gondolatoknak teremtő erejük van."
hát te se vagy épp' jártas benne, ha az ezo eszetlenséggel mosod össze! Kvantumfizika??? a koppenhágai értelmezésre gondolsz? tuti nem. (az nem mond iylet) teremteni csak Isten tud, ember nem. new age-es baromság amit előadtál...
utolsó:
elképesztő hogy ti azert idősebb korosztály vagytok, és kb ott is ennyire jellemző ez h csettintésre vna más, aki több jobb pénzesebb vagy tudomis én már h mit keresnek a nők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!