Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell azért szidni és lúzernak nevezni mert visszautasítottam egy átlagos kedves aranyos lányt félénk átlagos férfiként?
Sokat csalódtam nem akarok nagyon többet nőhöz közel kerülni. Volt egy aranyos számomra csinos kedves szolid lány. De én megmondtam neki hogy kapcsolatot nem szeretnék, szexuálisat sem.
Mikor ezt barátaim megtudták, teljesen kiakadtak, hogy mekkora lúzer barom vagyok hogy egy ilyen pasiként egy ilyen nőt elutasítók.
Valóban egy lúzer lennék emiatt?
Gyávaság, lúzerség, butaság, puhap*csűség, fat*kűség, tök mindegy minek nevezed, ez az. Tényleg az vagy.
Ha neked jó így, a te dolgod.
Ha egy férfi érzelmesebb, akkor az lúzer?
Igen jóval érzelmesebb vagyok az átlag férfiaknál, ez meg is látszik a hozzászólásokból.
Tudjátok én sokkal jobban sérülök egy szakítás után, mint más, volt már csalódásom és igen védem magam, félek, hogy újra fájni fog. Ezért bezártam a falakat.
Igen érzelmesebb vagyok, pl ilyen zenéket is szeretek.
Ha azért utasítottad el, mert ez a lány konkrétan nem tetszett: nem vagy lúzer.
Ha azért utasítottad el, mert félsz a csalódástól, akkor az vagy. Mindenben van ugyanis kockázat, nem csak a kapcsolatokban. Viszont ha mindenki úgy gondolkozna, mint te, nem történnének jó dolgok a világon.
21/L
utolsó hozzászóló, ott a pont.
kérdező, ha félsz a kapcsolatoktól, akkor örökre egyedül maradsz, és az pedig nem más, mint lúzerség (forever alone, tudod...)
a helyes szemlélet: ami nem öl meg, az megerősít.
legközelebb ne kövess el ilyen hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!